16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMischie este „săpat“ de subalternii săi din PSD Gorj

Mischie este „săpat“ de subalternii săi din PSD Gorj

Premierul i-a spus „Naşului“ că are in filială un grup care ii subminează autoritatea

Nicolae Mischie a declarat, intr-o conferinta de presa organizata ieri la sediul partidului, ca exista un grup in cadrul Biroului executiv al PSD Gorj care ii submineaza autoritatea.

Dupa ce a iesit „curat“ in urma analizei efectuate de premierul Adrian Nastase, seful PSD Gorj nu si-a ascuns dezamagirea si surprinderea in legatura cu ceea ce i-a spus primul ministru. In cadrul discutiilor de luni seara, cind Mischie a intrat ultimul la verificari, Adrian Nastase l-a avertizat pe seful Consiliului Judetean Gorj despre existenta unui grup care ii submineaza autoritatea.

„Vreau sa va spun ca a fost vorba de o discutie serioasa, dar prietenoasa. Presedintele Adrian Nastase mi-a recomandat citeva lucruri. Cunoaste activitatea unor oameni din cadrul Biroului executiv. Este vorba de oameni care au controlul asupra unor ziare si s-au lansat in campanii de denigrare. Finanteaza ziare. Este grav ca premierul stie astfel de lucruri… Exista agenti economici care finanteaza… Nu pot sa spun care sint. Biroul executiv are 56 de membri“, a declarat Nicolae Mischie. Intrebat daca intre cei care ii submineaza autoritatea se afla si parlamentari, seful PSD a ocolit raspunsul.

Nimeni nu a mincat ceapa

La putin timp dupa conferinta de presa, mai multi membri ai PSD Gorj au refuzat sa dea crezare declaratiilor facute de seful lor, Nicolae Mischie. Unul dintre acestia, Ion Calinoiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj, a spus: „Cum sa declare asa ceva? Nu ati inteles voi bine. Cred ca stiu ce a vrut sa spuna… In cadrul Biroului executiv exista membri care muncesc mai putin si membri care muncesc mai mult. Asta a vrut sa spuna!“ Ion Tudor, seful OJPC Gorj, a crezut ca este vorba de o gluma din partea presei:

„Faceti glume cu mine? Nu cred. Din Biroul executiv? Aaaa, v-am prins! Eu nu fac parte din Biroul executiv!“. Seful PSD Gorj a fost multumit de conferinta de presa tinuta la finalul discutiilor cu premierul si i-a parut rau ca nu a stat mai mult de vorba cu ziaristii din Bucuresti. Despre acestia, Mischie a declarat ca s-au aratat dezamagiti de stirile venite de la ziaristii din Gorj, care s-au lansat in „procese de denigrare si supozitii care ar putea sa prinda teren“. Nicolae Mischie a anulat de citeva luni conferintele de presa, din cauza programului incarcat. PSD Gorj va reincepe, de saptamina viitoare, conferintele de presa, ziaristii urmind sa fie plimbati la primariile din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS