Acasă Actualitate Seful fiscului oltean isi doneaza salariul unei manastiri

Seful fiscului oltean isi doneaza salariul unei manastiri

-

Directorul general al Directiei Finantelor Publice Olt, Marin Gubandru, a recunoscut ieri, intr-o conferinta de presa, ca salariul pe care il primeste pentru functia sa il doneaza Manastirii Clocociov.

„Inca de la inceput am decis sa fac acest lucru deoarece sint un om religios. In plus, eu oricum nu stateam in acesti bani. Faptul ca sotia mea conduce o firma de constructii a fost un argument in plus ca sa iau aceasta hotarire“, a declarat Marin Gubandru. Cu toate ca nu a dorit sa precizeze cuantumul salariului sau, seful finantelor publice a afirmat in cele din urma ca el este de ordinul a citorva milioane de lei.

Secondat de „adjunctii“ Victor Mitran si Mioara Ghinea si de Damian Tanasescu, seful Garzii Financiare Olt, directorul finantelor publice a prezentat rezultatele activitatii desfasurate de DGFP in ultimul an. Firma pe care Marin Gubandru a patronat-o pina in momentul cind s-a decis sa accepte functia de director general al DGFP Olt a fost verificata de 48 de ori numai in anul 2000. Anul trecut, cind era deja in functie, firma sa – condusa acum de sotie – a primit „vizita“ fiscului doar de… 38 de ori. Seful finantistilor olteni a precizat ca, de cind este director al DGFP Olt, firma sa o duce tot mai prost: „Sotia mea nu se pricepe atit de bine ca mine la afaceri si, desi eu sint consilierul firmei pe probleme economice, am pierdut foarte multi bani. Timpul meu este acaparat de institutia pe care o conduc acum“. Marin Gubandru a mai spus ca, daca ar fi pus sa aleaga intre firma sa si institutia Finantelor Publice Olt, ar opta fara sa stea prea mult pe ginduri… pentru firma.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...