5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Madonna zice „BA!“

Madonna a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata din nou. Purtatorul de cuvint al vedetei, Barbara Charone, precizeaza ca nu exista nimic adevarat in zvonurile ca Madonna ar purta in pintece copilul actualului ei sot, regizorul britanic Guy Ritchie. Saptamina trecuta, o revista britanica a afirmat ca vedeta, in prezent in virsta de 44 de ani, a facut o vizita la o clinica de nasteri din Londra. Madonna are deja doi copii, o fetita, Lourdes, de sase ani, si un baietel, Rocco, de doi ani. Starul pop a negat cu ceva timp in urma zvonurile ca va parasi Anglia pentru a se inapoia in Los Angeles.

Kidman, seducatoarea

Potrivit publicatiilor britanice, motivul profundei crize matrimoniale dintre actorul Jude Law, de 30 de ani, si sotia sa, Sadie Frost, de 37 de ani, ar fi prietenia prea strinsa pe care actorul o are cu frumoasa Nicole Kidman. Se pare ca fosta sotie a lui Tom Cruise si Jude s-ar fi indragostit pe platourile de filmare din Romania, unde cei doi au colaborat la turnarea peliculei Cold Mountain. „Era clar ca exista ceva intre ei. Petreceau tot timpul impreuna, chiar si atunci cind nu se aflau pe platoul de filmare“, afirma tehnicienii, prezenti in timpul filmarii peliculei la Brasov. Se pare ca sotia actorului Jude Law ar fi suferit o depresie profunda, pentru care a fost necesara internarea ei intr-o clinica londoneza, tocmai din cauza birfelor potrivit carora sotul sau si-ar fi pierdut capul dupa frumoasa Nicole. Se zvoneste chiar ca Sadie Frost, care a nascut in luna septembie a anului trecut, ar fi incercat sa se sinucida. Intr-un interviu acordat revistei britanice The Observer, Nicole Kidman, de 35 de ani, raspunzind la citeva intrebari referitoare la „naufragiul“ casniciei sale cu Tom Cruise, a spus: „Am dorit in mod disperat sa mentin intacta relatia noastra. In momentul in care casnicia mea cu Tom a luat sfirsit, am crezut ca intreaga mea viata se termina aici. Cred ca divortul este o gaura neagra pentru orice femeie“.

Hugh Grant e din nou „cel mai bun“

Actorul Hugh Grant a obtinut cel de-al doilea titlu la categoria „cel mai bun actor britanic“ in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor The Empire Awards, care a avut loc la Londra. Grant a obtinut acest titlu pentru rolul sau din filmul About A Boy, in timp ce Samantha Morton a fost cistigatoarea categoriei „cea mai buna actrita britanica“ pentru interpretarea sa din SF-ul Minority Report. Tot pentru acest film au mai fost distinsi Tom Cruise, la categoria „cel mai bun actor“ si Steven Spielberg, pentru „cea mai buna regie“. Stapinul Inelelor a triumfat pentru al doilea an consecutiv la categoria „cel mai bun film“, de data aceasta trofeul fiind cistigat pentru seria Cele Doua Turnuri. Trofeul pentru „cea mai buna actrita“ i-a revenit lui Kirsten Dunst pentru rolul din Spider-Man, in timp ce Dustin Hoffman a primit premiul pentru intreaga activitate. The Empire Awards sint singurele distinctii in care publicul, mare iubitor de film, poate decide in intregime asupra premiantilor.

Ben Affleck ii ia apararea lui J Lo: „Jenny nu e obsedata de sex! N-a avut decit cinci barbati!“

Actorul Ben Affleck a criticat aspru acuzatiile potrivit carora logodnica sa, Jennifer Lopez, este obsedata de sex. In virsta de 30 de ani, vedeta din noul film Daredevil pretinde ca iubita sa s-a culcat doar cu cinci barbati. Affleck a spus: „In sens fizic, ea este extrem de casta, insa este caracterizata ca fiind obsedata sexual. Ea a avut doar cinci iubiti pina acum“. Prietenii frumoasei J.Lo au fost: iubitul ei din liceu, primul sau sot, Ojani Noa, Sean Combs, cu care a avut o relatie de lunga durata, cel de-al doilea sot, dansatorul Cris Judd, si actualul sot, Affleck. Acesta din urma a jurat ca va fi ultimul barbat cu care Lopez se va culca si pretinde ca nu ii va fi niciodata infidel.

Jennifer va trebui sa mai astepte pina cind va fi „doamna Affleck“

Intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair, Affleck a afirmat: „Nu cred in modelul francez de casnicie. Eu cred in monogamie si in unirea eforturilor pentru o buna reusita a casniciei“. Vedeta din The Good Will Hunting afirma, de asemenea, ca publicul este fascinat de relatia sa cu actrita si cintareata, Jennifer Lopez, deoarece ei vin din medii foarte diferite: „Eu sint alb, iar ea este portoricana“.

Visul lui Jennifer Lopez de a se cununa religios cu Ben Affleck in Porto Rico tocmai de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, s-a spulberat din cauza recentului divort de cel de-al doilea sot al sau. Lopez a fost casatorita cu dansatorul Chriss Judd in traditia catolica, insa anularea casatoriei religioase dintre cei doi va dura aproximativ doi ani. Conform legilor catolice, Lopez si Judd sint casatoriti inca, fapt pentru care frumoasa diva nu se poate marita deocamdata cu iubitul ei Ben.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS