10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe nu trebuie sa-i cumperi sotiei sau iubitei tale!

Ce nu trebuie sa-i cumperi sotiei sau iubitei tale!

Mai sint citeva zile pina la Ziua Indragostitilor. Iti faci deja griji cu privire la cadoul pe care sa i-l faci femeii iubite. Si daca nu ai inspiratie sau te temi sa nu dai (din nou!) in bara, nu dispera. Cu putin ajutor si multa atentie fata de gusturile si placerile ei, poti sa scapi cu bine si din incercarea asta.

1. Nu-i cumpara nimic care trebuie bagat in priza. Orice lucru care are de-a face cu electricitatea este considerat utilitar si fara vreo valoare sentimentala.

2. Nu-i cumpara bijuterii. Bijuteriile pe care ea si le doreste, tu nu ti le poti permite, iar bijuteriile pe care tu ti le poti permite, nu si le doreste ea.

3. Nu-i cumpara nimic care are legatura cu aspectul ei fizic. In fata borcanaselor cu creme de intinerire, suspicioasa, ca orice femeie, va considera ca-i propui sa-si faca un abonament de sase luni la un salon de infrumusetare sau ca o consideri mai „ofilita“ decit este.

4. Nu-i cumpara articole de imbracaminte. Sansele ca sa-i gasesti marimea potrivita sint de unu la o mie, iar sotia sau iubita ta va fi jignita de 9.999 de ori. „Arat eu de talia 52?“, iti va reprosa ea. Daca ii cumperi o marime mai mica, nici asta nu o s-o incinte: „Nu mai port 44 de citiva ani!“.

5. Nu cadeti in capcana traditionala de a-i cumpara lenjerie cu volanase. Diferenta dintre genul pe care si l-ar dori ea, cel pe care il poarta in prezent si ce o sa ii cumperi tu, este de mii de ani lumina.

6. Si, in final, nu te grabi sa cheltuiesti prea mult. „Cum crezi ca o sa ne putem permite atitea?“, iti va raspunde ea putin agasata. Dar nu face greseala sa cheltuiesti nici prea putin. Ea nu va spune nimic, dar in mintea ei va incolti dureroasa idee: „Asta este tot ceea ce merit eu?“

Incearca, asadar, sa afli din vreme cam ce si-ar dori ea sa primeasca, pluseaza cu un buchet minunat de flori si nu uita ca „gestul conteaza!“. Daca te pricepi la cuvinte, adauga si o declaratie de dragoste, cit mai romantica si mai inspirata, si poti spera sa iesi cu bine din aceasta incercare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS