9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

GdS va raspunde

Aveti putintica rabdare!

Dumitru Gheorghe, din satul Virtop- Olt, ne-a trimis la redactie o scrisoare in care ne semnaleaza o intirziere ciudata a ajutorului de inmormintare pe care are dreptul sa-l primeasca in urma mortii mamei sale. Acesta a depus dosarul la Casa de Pensii Olt pe 21 noiembrie 2002 si pina in momentul in care ne-a remis scrisoarea nu primise nici un leu. In incheiere, Domnia sa ne ruga sa incercam sa limpezim situatia banilor pe care trebuia sa-i primeasca.

Oficialii Casei de Pensii Olt au declarat ca intirzierea semnalata de Dumitru Gheorghe este cauzata de faptul ca mama sa a fost pensionara CAP, caz in care prelucrarea datelor si stabilirea drepturilor banesti pe care trebuie sa le primeasca urmasii sai in cazul decesului acesteia sint mai greoaie decit la ceilalti pensionari. Cititorul nostru poate sta linistit, deoarece banii (5.582.000 de lei) vor veni – daca nu cumva au si venit.

(M.M.)

Lui Nichita i s-a dat pe hirtie ce nu i s-a dat in realitate

Nichita Chelu din comuna Negoi ne-a scris ca, din vina functionarilor din primaria locala, nu a primit nici pina acum 1,5 ha teren extravilan. Acesta spune ca de sase ani, Primaria Negoi „s-a jucat “ de-a v-ati ascunselea cu pamintul lui pentru ca, in final, sa constate ca trebuie sa plateasca impozit pe un pamint pe care nu-l are. Mai mult, Nichita Chelu nu stie cine trebuie sa-i plateasca despagubiri pentru lipsa de folosinta a terenului care i se cuvenea.

G.d.S. D-le Nichita, ar fi trebuit sa dati in judecata comisia locala pentru ca a refuzat sa va puna in posesie cu pamintul cuvenit si in instanta sa cereti despagubirile cuvenite pentru lipsa de folosinta.

(M.D.)

O caracaleanca acuza primaria

Ca urmare a articolului aparut in numarul de miercuri, ,,Primarul din Caracal a dat publicitatii numele rau-platnicilor la televiziunea locala“, Ioana Popescu, care locuieste in municipiul Caracal, a sesizat faptul ca facturile care au venit pentru agentul termic nu sint justificate.

„La noi in casa sint si acum numai opt grade si asa a fost si in alte ierni, cind in casa ar trebui sa fie 20 de grade. De ce nu vine domnul primar sa vada la ce temperaturi stau caracalenii? Gigacaloria este 800.000 de lei, dar nu se justifica in nici un fel, pentru ca in apartamente este frig. Si la fel este si in scoli si in spital. Daca nu are bani de pacura, sa lase pe altcineva sa vina in locul dinsului“, a spus Ioana Popescu. Ea crede ca Primaria Caracal nu are pentru ce sa ceara bani de la oameni.

(A.M.A.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS