20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCafe-internet si filme pentru toata lumea

Cafe-internet si filme pentru toata lumea

Ca in aproape toate comunele din judet, si la Hurezani a fost instalata o retea de Internet. Prima data in biroul primarului, unde veneau si elevii si isi faceau temele: mai scoteau un referat, mai aflau o noutate. Vazind ca nu mai are loc de scolari prin birou, edilul Gheorghe Cirstea s-a gindit ca ar fi bine daca ar pune bazele unui internet-cafe. Iar aceasta ideea va fi pusa in practica in urmatoarele luni, fiindca o firma de specialitate din Tirgu Jiu este de acord sa sponsorizeze primaria cu o retea de calculatoare conectate la Internet.

„Veneau copiii la mine in birou si nu mai scapam de ei. M-am rugat de firma asta si mi-a promis zece calculatoare. Vom face sala de calculatoare intr-un spatiu al primariei, poate la caminul cultural. Va fi deschis opt ore pe zi si de acolo va putea accesa fiecare ce va vrea. Elevii vor fi multumiti“, a marturisit primarul.

De asemenea, Gheorghe Cirstea a contactat Consiliul National al Cinematografiei pentru achizitionarea unei colectii de filme romanesti pentru sate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS