22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO familie din Slatina a fost la un pas de a muri intoxicata cu gaze

O familie din Slatina a fost la un pas de a muri intoxicata cu gaze

Ionel Epure, de 44 de ani, sotia sa, Elena, de 43 de ani, cele doua fetite ale lor- Maria Camelia, de 14 ani, si Elena, de noua ani, precum si mama Elenei, Lixandrina Predut, de 71 de ani, toti din Slatina, au ajuns simbata noapte la Sectia reanimare a Spitalului Judetean Slatina, fiind intoxicati cu monoxid de carbon provenit de la un cazan pentru incalzit apa, vechi de 14 ani.

Sotia lui Ionel Epure isi aminteste: „Seara, fetele tocmai facusera baie, apoi a intrat si sotul. Dupa baie, ne durea capul pe toti, dar am crezut ca este din cauza mincarii si am luat ceva medicamente. Pe la ora unu noaptea, m-am trezit si am observat ca sotul meu dormea prea dus, nu se mai trezea, iar pe fete le durea capul in continuare… Atunci m-am gindit ca s-ar putea sa fie de la cazanul in care incalzim apa. Imediat am dat telefon la Ambulanta si asa am scapat“, a spus Elena Epure. In urma cu doua saptamini, cazanul le mai facuse probleme de acest gen, atunci avind de suferit doar mama Elenei. Pentru ca nu mai existasera antecedente, familia Epure a pus incidentul pe seama virstei bunicii.

Dintre toti membrii familiei, mama si fetitele au fost cel mai putin afectate de monoxidul de carbon. Ieri-dimineata, toti cei cinci membri ai familiei Epure au putut pleca acasa sanatosi. „Nu vom mai folosi cazanul pina cind nu vom fi siguri ca functioneaza perfect. O sa chemam pe cineva de la DISTRIGAZ sa il verifice“, a mai spus Elena Epure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS