16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateActivitatea a 108 agenti economici- suspendata in 2002

Activitatea a 108 agenti economici- suspendata in 2002

3.757 de agenti economici cu capital privat au fost verificati in 2002 de catre comisarii Garzii Financiare Mehedinti, din care 92 de societati comerciale cu capital de stat si privat, zece societati cu capital integral de stat, doua institutii publice si o regie autonoma.

Au mai fost intreprinse 3.149 de verificari si actiuni de control, care au cuprins verificari ale mijloacelor de transport pe drumurile publice, supravegherea producatorilor de alcool si a comerciantilor de bauturi alcoolice si tigari, actiuni efectuate in punctele vamale si in colaborare cu Politia de Frontiera, precum si controale in piete, tirguri si oboare. Pentru dotarea sau utilizarea aparatelor electronice fiscale de marcat, in perioada de raportare au fost verificati 533 de agenti economici.

„Cu sprijinul Serviciului Juridic si Contencios – Administrativ, am reusit sa infirmam solutiile procurorilor in patru cazuri. A existat o colaborare foarte buna cu aceste servicii, caz unic in tara“, a spus Emil Ghelner, seful Garzii Financiare Mehedinti.

Tot anul trecut, au fost aplicate 356 de sanctiuni contraventionale de 1.890 de milioane de lei, fiind confiscate sume in cuantum de 44,7 milioane de lei. In urma actiunilor de control efectuate, activitatea a 108 agenti economici a fost suspendata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS