14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateManolache a devenit victima preferata a tilharilor

Manolache a devenit victima preferata a tilharilor

Un craiovean a devenit client fidel al Spitalului de Urgenta din Craiova, dupa ce a fost tilharit de doua ori in ultimele trei luni, in imprejurari asemanatoare.

In noaptea de joi spre vineri, Ion Manolache, de 52 de ani, se intorcea acasa de la crisma, beat crita si cu trei milioane de lei in buzunar. In apropiere de hotelul Jiul, a fost atacat de mai multi indivizi care l-au lovit in cap cu un corp contondent, apoi l-au deposedat de bani si au fugit. Manolache a reusit sa se tirasca pina acasa, de unde a fost anuntata salvarea, care l-a transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Desi a suferit un traumatism cranian sever, barbatul va scapa cu viata si de data aceasta. Ion Manolache a mai fost internat la neurochirurgie in urma cu aproape trei luni, cind a patit-o dupa un scenariu copiat parca la indigo. A fost tilharit intr-o noapte, pe cind se intorcea afumat de la crisma.

„Nu stiu ce am, ca nu ma potolesc deloc. Nevasta-mea mi-a spus ca, daca am chef de bautura, sa-mi iau o sticla si sa beau acasa. Nu am ascultat-o si uite ca iar m-au batut. Acum, nici la politie nu pot sa-i reclam pe aia care m-au lovit, pentru ca eram atit de beat incit nici nu imi mai amintesc cum aratau“, a spus Manolache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS