17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLa Spitalul Judetean Slatina s-a pus taxa pe vizita

La Spitalul Judetean Slatina s-a pus taxa pe vizita

Imaginatia romanului nu are limite! Dovada in acest sens sta decizia conducerii Spitalului Judetean Slatina, care, vazind ca „cerberii“ imprumutati de la Corpul Gardienilor Publici Olt nu mai fac fata afluxului de vizitatori care vor sa intre in spital sub diferite pretexte, a hotarit sa ia masuri. Si a luat. Incepind de astazi, persoanele care vor dori sa intre in spital in afara orelor de vizita va trebui sa plateasca o taxa. Suma este infima, 10.000 de lei/persoana.

Directorul general al spitalului, dr. Florin Paraschiva, a declarat ca varianta de a percepe taxa la intrarea in spital ar trebui sa aiba un rol dublu. „Speram ca in acest mod sa fluentizam accesul populatiei in spital, dar, mai ales, sa si facem rost de ceva bani, dat fiind ca niciodata nu au fost bani prea multi pentru sanatate. Sumele pe care le vom incasa astfel le vom folosi in folosul spitalului si al pacientilor“, a mai spus dr. Florin Paraschiva.

Persoanele care vor intra in spital in afara orelor de program vor achita taxa de zece mii de lei la registratura din cadrul policlinicii spitalului. Precizam ca programul de vizita „legal“ (cind nu se percepe taxa) este cuprins intre orele 14.00-17.00 in cursul saptaminii, iar simbata si duminica accesul este netaxabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS