13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe ne mai fac vedetele

Ce ne mai fac vedetele

Iulia Fratila tine regim picant!

Iulia Fratila, prezentatoarea stirilor despre vreme de la Prima TV, are o reteta speciala pentru a nu se ingrasa. De cite ori i se face foame, prezentatoarea maninca piine cu un amestec din parti egale de otet balsamic, ulei de masline si ulei picant. Dupa aceasta gustare, sustine Iulia, nu ti se mai face foame ore in sir. Despre alte urmari ale „regimului“ vedeta nu a suflat nici un cuvint.

Etnic a mai scos un album

„Primul sarut“, al doilea material muzical semnat Etnic, a fost lansat ieri-seara si a fost sarbatorit printr-o petrecere in stil traditional, cu palinca si sunca ardeleneasca si cu invitati din domeniul etno, cum ar fi Rustic, Autentic si Radu Ille. Aceasta data a reprezentat de fapt un dublu eveniment pentru „Etnic“, atit prin aniversarea zilei de nastere a solistei, cit si prin lansarea materialului mai sus-mentionat. Albumul contine zece piese (Bade, palarie, noua, Am dragut, mama nu stie, Dar-ar naiba-n tine dragoste!, Saraca inima me’ etc.) culese din folclor si actualizate cu sound-uri noi, specifice stilului etno-dance.

Cristian Tabara e mort dupa desenele animate

Prezentatorul stirilor ProTv, Cristian Tabara, are o adevarata pasiune pentru desenele animate. De cite ori are putin timp liber, el cauta in graba postul Cartoon Network, pentru a vedea un desen animat. Cristi are si preferinte, desenele sale favorite fiind „Vaca si puiul“ si „Sint o nevastuica“. Pasiunea o are din vremurile cind aspira sa devina preot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS