14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Nu mai vreau jocuri de culise!“

„Nu mai vreau jocuri de culise!“

Cursa in care erau angrenati cei patru comisari din IJP Dolj, pretendenti la scaunul de loctiitor, a ajuns si la urechile lui Toma Zaharia. El a atras atentia ofiterilor prezenti ca pe viitor sa nu mai existe o asemenea situatie:

„Nu mai vreau jocuri de culise, supozitii si presupuneri cum s-a intimplat pentru ocuparea functiei de prim-adjunct al sefului inspectoratului. Trebuie sa inceteze acest gen de circoteli. Seful de inspectorat stie mai bine la ce ma refer. Conform legii, toate promovarile din politie se fac prin concurs“, a spus prim-loctiitorul ministrului de interne.

De asemenea, el a mai spus ca, personal, optase pentru ocuparea acestei functii dupa anuntatele restructurari din Ministerul de Interne: „Eu as fi vrut sa fie numit in functie dupa restructurari, dar, daca tot s-a tinut concursul, a fost numit de astazi (ieri-n.r.), tocmai pentru a inceta jocurile din acest inspectorat“, a mai spus Zaharia.

Desi Petrescu a spus ca nu stia de numirea de ieri, la sedinta el si-a schimbat costumul maro cu unul negru si si-a pus cravata asortata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS