18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema si cine...muzica

Cinema si cine…muzica

Actrita Leslie Ash a recunoscut ca implanturile de colagen pe care si le-a facut la buze au facut-o sa arate ca un peste. In virsta de 42 de ani, actrita, care a acceptat recent un rol in drama „Merseybeat“, produsa de canalul BBC, recunoaste ca a mers prea departe cu injectiile. Sotul sau insa, Lee Chapman, spune ca ii place noul ei look. Intr-un interviu acordat unei reviste britanice, artista si-a explicat gestul: „Cind ajungi la 40 de ani, simti nevoia unui experiment. In cazul femeilor, primul lucru la care vor sa lucreze este zona gurii“. Actrita, care mai are citeva implanturi la frunte si sini, a adaugat ca uneori, din cauza acestora, i se pare ca arata ca un peste.

Solista australiana Natalie Imbruglia se va casatori cu actualul sau prieten Daniel Johns, liderul trupei rock Silverchair. Compania de inregistrari a lui Johns a anuntat aceasta veste, precizind ca perechea s-a logodit cu putin timp inainte de Craciun. Cei doi, care se afla in prezent intr-o vacanta in Australia, nu au stabilit inca o data pentru nunta lor. Imbruglia, 27 de ani, a devenit un nume bine cunoscut atit in Australia, cit si in Marea Britanie, inca de pe vremea cind juca rolul unei adolescente in telenovela „Vecinii“. Ea a fost votata cea mai buna artista la gala decernarii premiilor MTV, anul acesta, iar in prezent este imaginea unei celebre companii de cosmetice. Logodnicul sau Johns, de 23 de ani, a fost diagnosticat cu o forma de artrita, motiv pentru care in ultimele sase luni a concertat doar o singura data. Printre fostii prieteni ai frumoasei Natalie se numara starul rock Lenny Kravitz si pilotul de formula unu Jacques Villeneuve.

Modelul britanic Jordan a amenintat ca il va „face de ris“ pe Gareth Gates, in cazul in care solistul va continua sa dezminta faptul ca a avut o legatura amoroasa cu ea. Modelul, pe numele sau adevarat Katie Price, sustine ca a fost prima femeie din viata artistului, adaugind ca are dovada si ca o va face publica intr-o carte pe care urmeaza sa o lanseze. Cei doi au fost impreuna patru luni, timp in care, potrivit modelului, Gareth Gates si-a pierdut virginitatea.

Actrita mexicana Salma Hayek, care va putea fi vazuta in curind pe ecrane in rolul pictoritei bisexuale Frida Khalo, este tare inversunata impotriva interdictiilor impuse de biserica catolica, care nu manifesta nici o simpatie fata de femei si homosexuali. „De ce o femeie nu poate deveni preot? Este gresit sa consideri homosexualii diferiti de restul lumii. Consider ca Dumnezeu nu face diferente si ne iubeste pe toti in acelasi fel“, a spus actrita.

Regizorul de origine britanica Guy Ritchie a recunoscut ca el si sotia lui, cintareata americana Madonna, si-au impus sa nu se uite la televizor Ritchie a declarat intr-un interviu acordat revistei Bella ca el si Madonna nu s-au uitat la televizor si nu au citit ziare de trei ani. Cuplul a luat aceasta hotarire pentru ca s-a saturat sa tot citeasca lucruri neadevarate in presa de scandal. „Daca oamenii scriu despre tine si relatia pe care o ai destul de mult timp si intra in detalii, esti fortat sa pui totul la indoiala. Nu ne-am uitat la televizor de trei ani. Cineva mi-a povestit despre o emisiune numita „Survivor“, iar eu habar nu aveam ce este“, a marturisit regizorul britanic care pare sa o fi imblinzit pe Madonna.

Bruce Springsteen, Eminem, Avril Lavigne, Norah Jones si Nelly conduc topul nominalizarilor la editia din acest an a premiilor „Grammy“. Artistii au fost nominalizati la cinci categorii, printre care si „cel mai bun album“ la genurile muzicale pe care le reprezinta. Bruce Springsteen, cu „The Rising“ si Eminem, cu „Without Me“, se vor „infrunta“, de asemenea, pentru a obtine premiul pentru „piesa anului“. Simon and Garfunkel, Johnny Mathis si Etta James vor primi trofeul „pentru intreaga cariera“, in cadrul ceremoniei care va avea loc pe 23 februarie, la New York.

Antonio Banderas i-a interzis sotiei sale, frumoasa Melanie Griffith, sa fie supusa din nou unei operatii estetice. Idolul din „Masca lui Zoro“, spune ca uraste felul in care arata femeile dupa ce se opereaza. Starul din „O femeie face cariera“, in prezent in virsta de 45 de ani, a cheltuit o avere pe operatiile estetice de cind s-a casatorit cu Banderas, in urma cu sase ani. Insa, Antonio, care are acum 42 de ani, a spus intr-un interviu acordat unei reviste germane ca „aceasta obsesie pentru frumusete este ingrozitoare. „I-am interzis sa mai faca o alta operatie estetica“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS