19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIn Craiova, noaptea nu-i ca ziua!

In Craiova, noaptea nu-i ca ziua!

Ornamentele luminoase care au impodobit centrul orasului i-au facut pe craioveni ca, de sarbatori, sa inchida ochii la proasta functionare a iluminatului public dincolo de zona zero si sa fie mult mai atenti pe unde calca, daca ieseau din case dupa inserat.

Dupa ce au trecut de perioada de relas a zilelor libere, autoritatile locale nu au mai putut face fata avalansei de reclamatii si au decis sa inceapa serviciul de mentenanta al iluminatului public.

„Parca eram dispecerat, sunau sute de oameni sa reclame ca nu e lumina pe strazi, numai ca, de multe ori, nu noi eram in masura sa remediem defectiunile, deoarece au fost cazuri cind au fost avariate portiuni intregi de retele. Noi am si intocmit un dosar cu toate sesizarile, pe care l-am dat celor de la LUXTEN, care se ocupa acum de intretinerea retelelor de iluminat public si care au inceput sa inlocuiasca becurile arse, acolo unde a fost posibil“, a spus Ovidiu Vanghelie, sef Serviciu Gospodarie Comunala din cadrul Primariei Craiova.

Craiovenii care, de mai multe luni,

s-au saturat de stat in bezna, asteapta totusi o schimbare: fie sa se repare defectiunea si sa nu se inlocuiasca becurile (primesc!), fie sa nu se repare defectiunea, dar sa se schimbe macar becurile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS