25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Nu-mi place la gradinita!“

„Nu-mi place la gradinita!“

Un incident nefericit si cu o oarecare doza de risc s-a intimplat zilele trecute la Gradinita nr. 50 „Sfinta Lucia“ din cartierul Rovine. Daniel Neguletu, de numai patru ani si jumatate, a profitat de imbulzeala provocata de deplasarea copiilor spre sala de mese si, cum pentru el despartirea de parinti a fost o experienta „neplacuta“, s-a grabit sa plece acasa. Singur.

Locuind in apropiere, micutului Daniel nu i s-a parut periculos sa traverseze mai multe strazi pentru a ajunge la casa parinteasca. Acest lucru s-a intimplat in timp ce toata lumea, copii si educatoare, se pregatea pentru micul dejun. Pentru scaparea cadrelor gradinitei, directoarea Doina Voinea a fost cea care a gasit explicatia:

„Acest lucru nu reprezinta un caz senzational. La toate gradinitele au loc astfel de intimplari. Educatoarea era undeva in spatele cordonului de copii, dar… a reusit sa-l ajunga din urma si sa-l insoteasca… In ziua de azi, parintii sint din ce in ce mai dificili, iar copiii, mai rasfatati. In cazul lui Daniel era de asteptat sa reactioneze asa, mai ales ca parintii lui au stat si s-au uitat prin geam ce face copilul. In momentul in care au plecat si el nu i-a mai vazut, a fugit. Dar, cadrul nostru l-a insotit pina acasa si nu s-a intimplat nimic“.

Pentru astfel de incidente, Doina Voinea a acuzat si numarul mic de cadre din institutia care a devenit recent prima gradinita crestin-ortodoxa din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS