12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Nicole Kidman si Tom Cruise fac front comun

Actorii Tom Cruise si Nicole Kidman au dat in judecata producatorul francez de cosmetice si parfumuri Sephora pentru ca a folosit in mod abuziv imaginea lor, pentru publicitate. In timp ce Sephora nu are nimic de comentat, avocatul celor doi actori spune ca producatorul francez de cosmetice neaga orice responsabilitate. „Le-am trimis o scrisoare si si-au negat orice responsabilitate, afirmind ca nu este vorba de o reclama, ci de o publicatie protejata de primul amendament al Constitutiei americane, care protejeaza libertatea de expresie“, a declarat avocatul actorilor agentiei France Presse. In plingerea depusa, cei doi actori, care au divortat anul trecut, afirma ca reclamele din 2001 intitulate „Parfumurile vedetelor“ sugerau ca „folosesc, prefera si si-au dat acordul ca produsele Sephora sa poarte numele lor“, ceea ce nu este conform cu realitatea. Sephora, proprietate a grupului Louis Vuitton-Moet Hennessy (LVMH), are peste 70 de magazine in Statele Unite si isi comercializeaza produsele si pe Internet. Potrivit plingerii depuse de cei doi, Cruise si Kidman au fost transformati „fara acordul lor in manechine fara salariu“ si cer 15 milioane de dolari despagubiri si ca societatea sa fie amendata. Reclama contestata in justitie de catre Tom Cruise si Nicole Kidman consta intr-o fotografie reprezentindu-i pe acestia alaturi de o lista de produse Sephora.

Julia Roberts invata sa danseze

Julia Roberts urmeaza un curs de dans de societate, pentru a fi pregatita in vederea urmatorului ei rol. Alaturi de Kirsten Dunst si Julia Stiles, pe care le va regasi si pe platoul de filmare al noului film, Julia Roberts invata sa danseze cha-cha, swing si… arta flirtului. Actrita va juca rolul unei profesoare nonconformiste din anii ’50, intr-un film care se va numi „Mona Lisa Smile“. Personajul ei deschide mintile elevilor, care avusesera vederi inguste si demodate.

Lara Croft revine

Turnarea celui de-al doilea film din seria „Lara Croft“, eroina jocurilor video interpretata de Angelina Jolie, a debutat pe insula Santorin din Grecia, urmind sa fie continuata la Hong Kong, in Kenia si Tara Galilor. Nascuta in 1996, o data cu lansarea primului joc video „Tomb Raider“, Lara Croft, cu muschii, pistoalele si pantalonul scurt kaki, este aproape singurul personaj feminin intr-o lume dominata de barbati. Primul film despre eroina virtuala, intitulat „Lara Croft: Tomb Raider“, a avut incasari de aproape 300 de milioane de dolari in toata lumea. In afara de Angelina Jolie, pe genericul filmului „Lara Croft: Tomb Raider 2“ vor mai figura Noah Taylor („Vanilla Sky“), Ciaran Hinds („All of Our Fers“) si Djimon Hounsou („Galdator“). Lansarea in Statele Unite a filmului este prevazuta pe 25 iulie, anul viitor.

Michael Jackson se lasa de muzica

Celebrul star pop, Michael Jackson, doreste sa ia o pauza de citiva ani de pe scena muzicala pentru a se dedica unei cariere cinematografice, informeaza site-ul ananova. Jackson, care recent a interpretat un rol mic in filmul Men In Black II, a declarat ca a visat tot timpul sa lucreze in lumea filmului. „As dori sa joc macar in sase filme mari, dupa care voi pleca intr-un turneu muzical. Apoi, ma voi intoarce din nou pe platourile de filmare“, a precizat solistul. Totodata, artistul a confirmat zvonurile conform carora doreste ca, impreuna cu unul dintre membrii misiunii „Apollo 14“, sa devina primul star pop care ajunge in spatiu. Intr-un interviu acordat revistei britanice Gold, Michael Jackson a mentionat ca nu a existat nici un loc in lume in care sa se poata bucura de intimitate. Oamenii l-au recunoscut pe Regele Popului chiar si atunci cind a apelat la cele mai bune deghizari ale sale, care constau in „coafuri afro, dinti de iepure, ochelari si proteze“.

Lui Gwyneth Paltrow nu ii plac barbatii cu pantofi lustruiti

Actrita Gwyneth Paltrow, cistigatoare a unui premiu Oscar, a recunoscut ca este reticenta fata de barbatii care poarta pantofi lustruiti. Ea spune ca teoria ei se bazeaza atit pe experientele proprii, cit si ale prietenelor ei. Starul de la Hollywood a declarat revistei germane Gala: „Daca un barbat are pantofii lustruiti sau prea eleganti, atunci acesta este fie homosexual, fie casatorit -asa ca e mai bine sa stai deoparte“. Pe 28 septembrie, actrita va implini 30 de ani, iar despre acest eveniment spune ca este putin trista, deoarece o perioada a vietii sale este incheiata acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS