14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii din Mihaiesti merg la scoala numai cu primarul

Elevii din Mihaiesti merg la scoala numai cu primarul

Primarul comunei Mihaiesti – Olt, Gheorghe Cergan, spune ca toti edilii sefi ar trebui sa ia exemplul lui in ceea ce priveste economisirea banilor bugetului. De mai bine de un an, el face si pe soferul, si pe mecanicul auto pe gratis si fara sa-i fie jena. Motivul este faptul ca, in luna august a anului trecut, comuna a primit de la Ministerul Educatiei un microbuz destinat transportului elevilor la scoala, insa, din lipsa banilor, primarul s-a gindit ca ar fi bine sa economiseasca un salariu de sofer, asa ca de atunci face el acest serviciu.

„Nu ma deranjeaza deloc, e ceva normal. Abia avem bani sa platim salariile angajatilor. Comuna e mica, sint batrini multi, nu sint agenti economici in zona, de unde sa fie bani la bugetul local? Este vorba doar de doua curse, una dimineata si una seara, si nu avea rost sa angajam un sofer special pentru asta.“ Microbuzul condus de Gheorghe Cergan transporta 17 copii zilnic, din satul Bucsa, de la distante de trei pina la cinci kilometri, pina la Scoala generala din Mihaiesti.

Cind e vorba de vreo mica reparatie, primarul oltean nu se da inapoi nici de la asta si face ce poate, iar uneori mai cere si ajutorul altora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS