15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLa bunul plac al functionarilor statului

La bunul plac al functionarilor statului

Ioana Cirnu ne scrie ca SC ELECTRICA Bals a intrerupt curentul in casa pe care tocmai a cumparat-o in acest oras in luna august din cauza unui debit de un milion de lei facut de fostul proprietar, Vasile Draghici. In momentul incheierii contractului de vinzare-cumparare, Draghici Vasile nu i-a spus de datorie noului proprietar, care s-a trezit astfel citeva zile mai tirziu fara energie electrica. Ioana Cirnu spune ca este ilegal ce i-a facut ELECTRICA, mai ales ca ea a platit societatii taxa de inchidere-deschidere de partida in valoare de 330.000 de lei, avind ca dovada factura si chitanta fiscala. Ioana Cirnu spune ca, desi a apelat chiar si la unul din directorii societatii de la Slatina, interventia acestuia nu a fost luata in seama de unul din angajatii ELECTRICA Bals, un anume maistru Toma.

„Am mers la acest maistru si i-am spus ca nu e corect ce mi-au facut si sa ma branseze din nou la curent, dar el mi-a vorbit intr-un mod absolut incalificabil si mi-a zis ca nu face nimic pina ce fostul proprietar nu-si plateste datoria!“. Ioana Cirnu a inaintat deja o plingere oficiala la Parchet si va cere despagubiri importante societatii ELECTRICA.

GdS: Doamna Ioana Cirnu, am luat si noi legatura cu reprezentantii societatii ELECTRICA si am constatat ca aveti dreptate. La ora actuala, situatia dvs. ar trebui sa fie rezolvata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS