20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea „Mihai Viteazul“ din Craiova este autorizata

Universitatea „Mihai Viteazul“ din Craiova este autorizata

Prin Hotarirea Consiliului National de Evaluare Academica si Acreditare din data de 1 iulie 2002 s-a propus autorizarea specializarii Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, in cadrul Facultatii de Stiinte Economice, cu un numar maxim de 100 studenti.Studentii care obtin rezultate foarte bune in sesiunile de examene vor fi scutiti de taxa.

Universitatea dispune de spatii proprii de invatamint in Craiova, in suprafata de 3.375 mp, cuprinzind sali de curs, de seminarii, laboratoare moderne dotate la nivelul standardelor actuale, biblioteca si sali de lectura.

La pregatirea studentilor participa cadre universitare competente din Craiova, Bucuresti, Tirgu Jiu si Pitesti.

Studentii si cadrele didactice pot sa-si petreaca timpul liber la bazele de agrement ale Fundatiei „Mihai Viteazul“ de la Rinca, Sacelu si Costinesti.Cifrele de scolarizare, la cursuri de zi, aprobate pentru specializarile din cadrul Universitatii „Mihai Viteazul“ din Craiova in vederea admiterii la studii in anul universitar 2002-2003, in conformitate cu Anexa 1 la OMEC nr. 3700/2002 sint urmatoarele:

– Contabilitate si informatica de gestiune: 75 locuri;

– Finante si banci: 75 locuri;

– Management: 50 locuri;

– Drept: 200 locuri.

Admiterea se organizeaza in sesiunea august-septembrie 2002.

Taxele de scolarizare sint aceleasi ca in anul universitar 2001/2002, 350 euro, fiind sub nivelul celor de la universitatile de stat si particulare si se achita in trei rate.Universitatea „Mihai Viteazul“ din Craiova functioneaza in baza Hotaririi Guvernului Romaniei nr. 410 din 25 aprilie 2002, avind urmatoarea structura in anul universitar 2002/2003:

I. Facultatea de Stiinte Economice cu specializarile:

– Contabilitate si informatica de gestiune;

– Finante si banci;

– Management.

II. Facultatea de Drept

cu specializarea:

– Drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS