17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiecare cu dreptatea lui

Fiecare cu dreptatea lui

Certurile dintre familiile Mitrica si Diaconu din comuna Vela au inceput de citiva ani pentru citiva ari de pamint. Radu Mitrica a cistigat un teren din spatele primariei din care pretinde ca un consatean, Marin Diaconu, i-a ocupat 6,5 ari. Pentru ca nu s-au inteles cu vorba buna, au trecut la amenintari si, cum pretind ambele parti, la batai. Radu Mitrica spune:

„M-am judecat cu primaria si am cistigat fosta curte a cladirii in care functioneaza. Primaria m-a pus in posesie dupa ce si-a oprit zece ari, asa cum scrie la lege. Dupa ce am intrat in posesia locului, Marin Diaconu, cu care ma invecinam, pentru ca el cumparase de la alti proprietari pamint, a venit si si-a extins curtea peste vatra mea de sat. Cind m-am dus sa discutam, tatal lui, Gheorghe, m-a batut si, de cite ori ma intilnesc cu el pe ulite, imi adreseaza tot felul de injurii. L-am dat in judecata si acum sa vedem ce o sa mai zica“.

„Fiul meu a cumparat de la Murtaza, asa cum vedeti, locul ingradit acum. El zice ca i-am ocupat noi terenul, dar nici pomeneala. Se poate vedea cu ochiul liber ca nu am miscat gardul de cind l-am cumparat. Acum zice ca l-am batut eu, dar el a intrat peste femeia mea in curte si a omorit-o cu bataia. Avem trei, patru procese cu el, ca si noi putem plati avocati. Acum sa vedem ce o da judecata si daca i l-o da lui, mie cine-mi plateste banii care i-am dat pe pamint?“, spune Gheorghe Diaconu, tatal proprietarului ce se invecineaza cu Mitrica.

Cine si cum a incalcat proprietatea celuilalt aproape ca nici nu mai conteaza acum pentru ca ambele parti sint hotarite sa lupte pina la moarte si arunca in lupta bani la avocati si argumente pe care, daca le asculti, esti tentat sa-i dai fiecaruia dreptate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS