13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTour-operatorul german ITS va aduce 24.000 de turisti pe litoralul romanesc in sezonul viitor

Tour-operatorul german ITS va aduce 24.000 de turisti pe litoralul romanesc in sezonul viitor

Ministerul Turismului a semnat cu tour-operatorul ITS un contract in baza caruia grupul german va aduce pe litoralul romanesc, in sezonul viitor, 24.000 de turisti. Contractele au in vedere statiunile Mamaia, Neptun, Jupiter si Saturn, iar programul prevede 22 de intrari. Primii turisti germani sint programati sa soseasca pe 5 mai 2003, iar contractul prevede ca ultima intrare va avea loc pe 31 octombrie.

Acordurile includ, in premiera pentru Romania, sistemul „all-inclusive“, care va fi aplicat in hotelurile Tismana din Jupiter si Palas Pelican din Mamaia. Sistemul „all-inclusive“ cuprinde toate serviciile platite, cum ar fi cazare, masa, bauturi si alte servicii. Cele doua hoteluri vor fi modernizate cu ajutorul ITS, creditele oferite de firma germana urmind sa fie rambursate intr-o perioada de cinci ani. ITS este una din cele mai puternice agentii de turism din Europa, dupa grupurile TUI si Thomas Cook, avind anul trecut cinci milioane de turisti si o cifra de afaceri de 4,8 miliarde de euro.

Ministerul Turismului a semnat contracte si cu agentiile TUI si Thomas Cook, in baza carora vor veni in Romania aproximativ 23.000 de turisti straini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS