22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIn Mehedinti este posibila atingerea cotei de 90% de titluri de proprietate eliberate

In Mehedinti este posibila atingerea cotei de 90% de titluri de proprietate eliberate

Reprezentantii Prefecturii, ai Oficiului de Cadastru si cei ai Directiei Silvice Mehedinti continua eliberarea titlurilor de proprietate si aplicarea legilor proprietatii.

Specialistii spun ca, desi suprafetele sint validate, iar la nivelul fiecarei comune factorii responsabili sint la datorie, exista numeroase dificultati. Posesorii de teren nu vin sa-si rdice titlurile de proprietate, astfel ca se fac diverse cheltuieli ale caror rezultate nu se concretizeaza.

Reprezentantii Directiei Silvice Mehedinti fac apel la posesorii de paduri, atentionindu-i ca lipsa titlului de proprietate nu le certifica aceasta calitate de proprietar si vor avea de suferit.

Conform reprezentantilor Directiei Silvice, oamenii nu sint prea dornici sa isi ridice titlurile de proprietate pentru ca le este frica sa nu le fie taiate padurile. Dupa spusele subprefectului de Mehedinti, Constantin Bulica, in general, la nivelul judetului Mehedinti, atingerea procentului de 90% de titluri distribuite nu este imposibila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS