15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBarbatul ideal exista!

Barbatul ideal exista!

Femeia secolului XXI vrea totul! O slujba bine platita, care sa-i lase destul timp pentru a merge la cumparaturi, a face sport, a-si ingriji frumusetea; o casa mare, in care toate lucrurile sint puse la punct atunci cind vine acasa; copii destepti si frumosi al caror IQ le permite sa obtina o bursa la Oxford, si inainte de toate astea… barbatul ideal! Din pacate, o perla atit de rara nu o poti descoperi decit daca reusesti sa-i spargi cochilia in spatele careia se ascunde.

Din toti barbatii, poti incepe prin a elimina dintr-un foc 50%: pe cei frumosi, dar blegi, inteligenti, dar teribilisti, gentili, dar atit de plictisitori… Din cei 50% ramasi, mai elimini 30%, barbati care nu mai prezinta interes, fiind ideali doar pentru cele care le-au pus deja verigheta pe deget! Si, nu uita, inca 12% sint barbatii, potentiali inamici, in cautarea aceluiasi barbat cu tine! Au ramas 8%, barbati cu potential fabulos, barbati care sa-ti stirneasca interesul si sa-ti cucereasca inima!

Dupa ce i-ai depistat pe potentialii „ideali“, nu te arunca inca pe terenul minat. Primul pas nu a fost cistigat. Trebuie intii eliberat terenul, identificat personajul si pusa la punct strategia. Ei sint potentialii, tu alegi!

Calaretul singuratic

Este mare si puternic. Alaturi de el, nu ai de ce sa te temi pentru ca este capabil sa infrunte toate pericolele. Este dispus sa-ti ofere o calatorie aventuroasa in Nepal sau o plimbare romantica pe strazile din Venetia. Alaturi de el te vei simti intotdeauna femeie.

Unde-l poti gasi? Este simplu! Nu-l cauta in barurile de noapte, nici lucrind intr-un birou cu aer conditionat. Locul lui este acolo unde are de infruntat pericole; facind alpinism, in cursele de Formula 1. Dar citi piloti de curse nu sint casatoriti?

Cum il agati? Nu te gindi sa-ti schimbi coafura, nici sa iti iei fusta cea scurta, in care arati trasnet! Amanuntele acestea nu-l intereseaza. Fii directa si lasa detaliile! Pentru el, frumusetea unei femei vine din interior. Fii intotdeauna naturala! El nu are timp sa caute misterul. Ingredientul indispensabil unei intilniri intimplatoare este apusul soarelui!

Literatul

Are parul lung si ravasit si intotdeauna poarta o carte in buzunarul vestei decolorate si tocite. Camasa este sifonata, iar privirea lui are un aer misterios. Alaturi de el, fiecare pom, fiecare floare,fiecare strada este un pretext pentru a te face sa visezi. Este in permanenta indragostit de ceva. Iubeste ideea de a iubi. Nu-l incita nici un sport, ci doar o idee profunda pe care n-a mai intilnit-o in carti. Daca il vrei, trebuie sa detii o astfel de idee!

Fi totusi realista, esti femeie, si, deci, conform gindirii masculine, n-ai cum sa emiti judecati de valoare!

Daca insisti, il poti gasi in gradinile publice incercind sa scrie un eseu filosofic, intr-o circiumioara boema de cartier, la un cinematograf de arta vizionind o pelicula care incearca sa desluseasca esenta vietii.

VIP-ul

La naiba cu atita chin! La bratul lui trebuie sa stii sa spui intotdeauna: „Asta am stiut-o“. Pentru el, moda nu are secrete, el anticipind intotdeauna orice tendinta. Cu el nu riscati sa saraciti, iar daca pierdeti intr-un cazino milioane, va spune cu un aer superior ca n-ati pierdut decit hirtii fara valoare. Pentru ca bani are. I-a mostenit sau i-a cistigat printr-un noroc. Nu i-a muncit si deci n-au valoare. Are o masina trasnet si cunoaste toate hiturile in voga. Cu alte cuvinte, este The King, regele noptii!

Il poti intilni in discoteci la moda, facind cumparaturi in magazine la moda, citind ziare la moda si participind la seratele mondene. Ai grija insa, prin cercurile lui se invirt foarte multi gay. Daca el este… Ghinion!

Il poti agata numai daca esti… la moda! Il vrei? Atunci imbraca-te la moda, asculta muzica la moda si afla totul despre masinile la moda. Nu vorbi mult insa. N-ai cum sa stii mai multe decit el, asa ca permite-i sa te „initieze“ in tainele vietii… la moda!

Omul de afaceri

Intotdeauna se afla intre doua avioane, intre doua intilniri, intre doua femei. El nu are niciodata timp de nimic. Este foarte elegant si nu poarta decit costume sobre si camasi apretate. Nu poate ramine calm mai mult de 12 minute daca nu are cu el telefonul mobil. Fiecare moment petrecut la bratul lui este ca o furtuna. Iti da impresia ca fiecare secunda pe care ti-o acorda este suficienta. Daca vrei mai mult, ghinion! Avionul a decolat deja!

Daca nu va place, va puteti consola atunci cind priviti invidia din ochii rivalelor. Pentru ca este un barbat rivnit de femei. Macar si pentru o secunda…

Unde il puteti intilni? Bineinteles ca, daca nu pe un aeroport, intr-un avion, la bursa sau dind un interviu unei jurnaliste incepatoare.

Indirect il poti cunoaste din paginile revistelor mondene, la sectiunea barbati cu cariera.

Cum il agati, pardon, cuceresti. Fii eleganta, misterioasa si rafinata. Nu il intrebi ce face, unde merge si cit sta. Fii disponibila, misterioasa, concilianta si, in acelasi timp, supusa. O adevarata doamna in salon, mama pentru copii, gospodina la bucatarie si amanta in pat. Cum va fi el? Foarte ocupat!

Sportivul

Vei descoperi un trup atletic, mereu in miscare, vei descoperi muschi de existenta carora habar nu aveai. Privirea clara, tenul proaspat… La 40 de ani, el are aerul uni baietandru! Intotdeauna se simte bine in compania prietenilor, sportivi si ei. Este mereu in compania prietenilor, si cind spun mereu, vorbesc serios. Dar alaturi de el vei regasi pentru o clipa tineretea pierduta. Alaturi de el, vei invata sa te hranesti sanatos, ce exercitii trebuie sa faci pentru a-ti lucra anumiti muschi. Niciodata sa nu spui in fata lui ca vrei sa maninci cartofi prajiti! Sau friptura!

Ai cistigat deja o bila neagra in fata lui. Trebuie sa inveti sa traiesti sanatos, sa maninci sanatos, sa dormi sanatos, sa gindesti sanatos.

Il poti intilni pe hipodrom, in salile de fitness sau facind jogging prin parc. Daca vrei sa-l intilnesti, du-te la o sala de sport, epileaza-te saptaminal si apuca-te de dieta. Asta, daca tii mortis sa-l cuceresti. Si in nici un caz nu mai fuma!

Acestia sint barbatii ideali pe care orice femeie ii poate intilni pentru ca, in mod sigur, ei nu au mai intilnit alta femeie.

Daca il vrei pe unul dintre ei, este al tau. Doamne, dar esti chiar atit de disperata?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS