22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO noua emisiune de divertisment in grila de vara B1 TV

O noua emisiune de divertisment in grila de vara B1 TV

Show-ul, avind premiera in duminica aceasta, va fi prezentat de Eugenia Serban si Razvan Spiridon.

„Careul Verii“ este titlul emisiunii pe care cunoscuta actrita si vedeta de televiziune o va prezenta in aceasta vara la B1 TV. Show-ul se va desfasura in direct duminica, incepind cu ora 13.00, si va fi transmis din fata Hotelului Rex, din Mamaia.

„Careul Verii“ vine sa completeze divertismentul si buna dispozitie propuse de grila de vara a televiziunii B1, propunind ca atractie jocurile pe plaja. Dar nu oricare gen de jocuri, ci unele desfasurate pe niste uriase terenuri gonflabile si beneficiind de decoruri si costume speciale. Va fi un teren gonflabil de fotbal, unul de dars, un ring de box, unde concurentii se vor duela cu niste manusi foarte mari, si va exista o piramida, careia invitatii vor incerca in fiecare editie sa-i cucereasca inaltimea.

Realizatorii vor avea insa grija ca, pe linga probele care vor deveni probabil binecunoscute telespectatorilor, sa presare pe tot parcursul emisiunii multe momente surpriza si rasturnari de situatie.

Coprezentatorul Eugeniei Serban va fi nimeni altul decit Razvan Spiridon, vedeta stirilor sportive B1 TV si „responsabil“ cu sporturile extreme din cadrul emisiunii „Punem pariu ca-i vara?“ a Mihaelei Radulescu.

Invitatii „Careului Verii“ vor fi vedete din toate domeniile – sportivi, cintareti, actori, politicieni. Ei se vor imparti in cadrul emisiunii in echipe si, alaturi de prieteni sau persoane din public, se vor intrece in tot felul de probe „traznite“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS