13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitia de frontiera, in sarbatoare

Politia de frontiera, in sarbatoare

Politistii de frontiera din Mehedinti vor desfasura, incepind de astazi o serie de manifestari cultural-educative si sportive, dedicate Zilei Politiei de Frontiera, din 24 iulie.

La sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti se va desfasura partida inaugurala a campionatului de fotbal, pe 18 iulie se va organiza concursul de tir, intitulat „Cupa Politiei de Frontiera”, iar pe 23 iulie va avea loc finala campionatului de fotbal si concursul „Cel mai bun ciine de serviciu“.

In cadrul festivitatii de deschidere va fi dezvelita placa de onoare a comandantilor, iar dupa festivitatea de premiere a cistigatorilor la concursurile organizate va fi inaugurat terenul de tenis de cimp, amenajat in incinta inspectoratului.

La 24 iulie 1864, Alexandru Ioan Cuza a realizat unirea contingentelor de graniceri din Moldova si Muntenia, un eveniment semnificativ, care a reprezentat infiintarea institutiei moderne a granicerilor, zi transformata in prezent in Ziua Politiei de Frontiera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS