28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Punem pariu ca-i vara?“

„Punem pariu ca-i vara?“

Odata cu 1 iulie, la B1 TV a inceput grila de vara,

axata preponderent pe divertisment. Mihaela Radulescu, Razvan Spiridon, Monica Birladeanu, Liana Stanciu, Gabriela Cristea si Mihai Mateiasi aduc vara, de pe Litoral, din Mamaia, in casele telespectatorilor B1 TV.

„Punem pariu ca-i vara?“ este emisiunea estivala prezentata de Mihaela Radulescu, o emisiune total diferita de „Legea Celebritatii“, si care va fi difuzata de B1 TV simbata seara, de la ora 21.00.

Daca la emisiunea din Bucuresti, „Legea Celebritatii“, prestatia invitatilor era sub forma de poveste de viata, la mare ei vor cinta, vor vorbi despre vacanta lor, vor dansa, vor prezenta moda si … vor face pariuri cu Mihaela Radulescu si cu publicul. Cine pierde pariul va suporta o pedeapsa, evident haioasa. Majoritatea pariurilor se refera la sportul extrem, care are o pondere insemnata in reteta emisiunii si care va fi prezentat de Razvan Spiridon. Va fi acoperita o zona cit mai cuprinzatoare de ocupatii de vacanta, pentru cit mai variate gusturi si… virste. Emisiunea va fi tot in direct si va fi transmisa de la Hotelul REX, din Mamaia. Vor fi folosite atit piscina, cit si plaja si oricine are chef sa-si petreaca simbata seara alaturi de B1 TV poate veni acolo, intrarea fiind libera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS