10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEsti sau nu „veriga slaba“?

Esti sau nu „veriga slaba“?

Te crezi destept? Iata un test foarte simplu, care contine doar patru intrebari, facut special pentru a-ti determina nivelul intelectual. Raspunsurile tale trebuie sa fie spontane si rapide, fara a pierde prea mult timp. Si, mai presus de toate, nu trebuie sa trisezi!

Intrebarea 1: Te afli intr-o cursa automobilistica si il depasesti pe concurentul aflat pe locul secund. In ce pozitie te afli acum?

Intrebarea 2: Daca il depasesti pe concurentul aflat pe ultima pozitie, pe ce pozitie te afli tu acum?

Intrebarea 3: Gindeste-te la cifra 1.000. Adauga 40. Apoi, mai adauga 1.000. Plus 30. Adauga inca 1.000. Plus 20. Si, plus 1.000. Plus 10. Care este suma?

Intrebarea 4: Tata lui Marie are 5 fete: 1. Chacha, 2. Cheche, 3. Chichi, 4. Chocho. Care este numele celei de-a cincea?

Raspunsuri:

1. Daca ai raspuns ca te afli pe prima pozitie, gresesti cu desavirsire. Gindeste putin! Ai depasit concurentul de pe pozitia secunda, deci, in mod logic, i-ai luat locul. Asa ca te afli pe locul al doilea.

2. Daca ai raspuns ca te situezi pe penultima pozitie, ai gresit din nou. Gindeste putin mai mult: Cum oare ai putea depasi un concurent care se afla pe ultima pozitie? Raspunsul este imposibil! Asta denota ca gindirea nu este punctul tau forte!

3. Ai raspuns 5000? Iar ai gresit! Raspunsul corect era 4100. Nu crezi? Ia un calculator! Si nu-l uita cind pleci la cumparaturi.

4. Ai spus…Chuchu?! Gresit! Este Marie! Ca sa te convingi, mai citeste o data intrebarea. Daca te-ai uitat la raspunsuri… esti de departe cea mai slaba veriga, pentru ca ai nevoie de cineva care sa iti confirme ca esti destept!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS