5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Mel B intentioneaza sa-si relanseze cariera solo cu ajutorul lui Prince. Artista doreste, de asemenea, sa lucreze alaturi de Ja Rule si de Jay-Z, spre sfirsitul acestui an. Astfel, fosta componenta a trupei Spice Girls intentioneaza sa patrunda pe piata americana. Mel a mentionat ca ea a fost cea care a decis sa incheie colaborarea cu casa de discuri Virgin si, de asemenea, ca insuccesul sau ca artist solo in Marea Britanie se datoreaza si faptului ca nu s-a concentrat indeajuns asupra carierei sale.

Michael Jackson intentioneaza sa cumpere un castel in Scotia. In timpul recentei vizite pe care starul a intreprins-o la Glasgow, el s-a intilnit cu proprietarul unui restaurant si l-a rugat pe acesta sa se intereseze de un castel de vinzare, transmitindu-i, de asemenea, ca banul nu reprezinta o problema pentru el. Se pare ca Michael a pus deja ochii pe o proprietate situata in insulele Hebride, in valoare de aproximativ 4,5 milioane de lire sterline, pentru care va concura insa cu Madonna.

Chitara pe care starul pop Prince a folosit-o in timpul turnelui intitulat „Purple Rain“, a fost vinduta cu suma de 12.000 de lire sterline in cadrul unei licitatii. Printre obiectele care nu au fost vindute din cauza faptului ca nu au atins pretul minim se numara inregistrarea in care John Lennon discuta despre destramarea grupului Beatles, care trebuia vinduta cu minimum 15.000 de lire sterline, un numar de obiecte care i-au apartinut lui Elvis Presley si o jacheta pe care Kurt Cobain i-a oferit-o sotiei sale, Courtney Love.

Noul album al formatiei Guns ‘n’ Roses, intitulat „Chinese Democracy“, va fi lansat pe 2 septembrie, la aproape trei ani de la data stabilita initial. Axl Rose a inregistrat peste 70 de piese pentru acest proiect cu ajutorul mai multor producatori. In februarie, el l-a concediat pe producatorul Roy Thomas Baker, care il inlocuise pe Sean Beaven. Pentru realizarea acestui album, Guns ‘n’ Roses a aliniat urmatoarea „formatie“: Axl Rose (solist), Robin Finck (chitara), Buckethead (chitara), Chris Pittman (clape), Tommy Stinson (bass), Dizzy Reed (clape) and Brain (tobe).

Formatia Pet Shop Boys urmeaza sa lanseze noul sau single, intitulat „I Get Along“, pe doua CD-uri si un DVD, pe 15 iulie. Primul CD va contine, pe linga single, doua noi piese, intitulate „Searching For The Face Of Jesus“ si „Between Two Islands“. De asemenea, DVD-ul contine videoclipul single-ului si pe cel al piesei „Friendly Fire“, care a fost luata din musicalul „Closer To Heaven“, pe care formatia il prezinta in West End-ul londonez. „I Get Along“ este cel de-al doilea single extras de pe cel mai recent album al trupei, intitulat „Release“.

Formatia Queen si-a anuntat prezenta la concertul intitulat „Party In The Park“, care va avea loc la Londra pe 7 iulie. Alaturi de Brian May si Roger Taylor, pe scena vor urca muzicieni si actori care fac parte din distributia musicalului „We Will Rock You“, care tine capul de afis in West End-ul londonez. La spectacolul care se va desfasura in Hyde Park vor mai participa, printre altii, Wyclef Jean, Ja Rule, Ashanti, Enrique Iglesias, Blue, Atomic Kitten si Beverley Knight.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS