20.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateArsita a facut prima victima la Craiova

Arsita a facut prima victima la Craiova

O femeie a decedat ieri din cauza caniculei. Elena Predut, de 50 de ani, din Listeava, comuna Ostroveni- Dolj, venea la Craiova cu autoturismul personal.

Pe drum, la iesirea din Teasc, in jurul orei 11.00, din cauza inabuselii din masina, femeii i s-a facut rau si a lesinat. Speriata, familia a scos-o din masina, a intins-o pe iarba pe marginea drumului si a chemat salvarea. „La putin timp dupa ce am ajuns la fata locului, femeia a decedat. A facut o criza diabetica urmata de un stop cardio – respirator. Nu am mai putut face nimic“, a spus Verginica Carpic, asistent coordonator dispecerat in cadrul Serviciului de Ambulanta Craiova.

Numarul persoanelor care au nevoie de asistenta medicala din cauza caniculei creste de la o zi la alta. Medicii sint in alerta maxima, iar cele 17 salvari care deservesc Serviciul de Ambulanta Craiova fac cu greu fata solicitarilor.

„In ultimele 24 de ore, numarul persoanelor care au avut nevoie de asistenta medicala aproape s-a dublat fata de zilele trecute. Este vorba in special de copii, virstnici si suferinzi cronici. Echipele medicale stau numai pe salvare si fac cu greu fata solicitarilor“, a mai spus Verginica Carpici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS