21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePRIMORDIAL - o forma noua de comert in Craiova

PRIMORDIAL – o forma noua de comert in Craiova

Un nou magazin PRIMORDIAL – al cincilea din Craiova – a fost inaugurat ieri pe strada A. I. Cuza, nr. 9 (linga fostul magazin Lumea copiilor).

Reprezentant al firmei MONDIAL – Lugoj, pe zona Olteniei, al concernului german Villeroy & Boch Group si reprezentant importator pentru Navarti din Spania, PRIMORDIAL comercializeaza, la preturi de producator si importator, gresie, faianta, obiecte sanitare, o gama variata de chituri, adezivi, gleturi si toate produsele necesare decoratiunilor interioare.

Prezentindu-se intr-o forma moderna si atragatoare, show-room-ul PRIMORDIAL se remarca prin servicii deosebite fata de firmele de specific din Craiova: marfa va fi comercializata si in sistem de rate; marfa va putea fi achizitionata de cumparatori fie in incinta magazinului, fie telefonic, prin precomanda; servirea se va face la domiciliu, transportul fiind gratuit.

Programul de functionare pentru clienti va fi de luni pina simbata, intre orele: 9.00-19.00 (luni-vineri); 9.00-16.00 (simbata). Pentru cei interesati, exista un numar de telefon la care pot solicita informatii sau chiar cumpara produse: 051/418 988.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS