17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta - alaturi de fani

3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta – alaturi de fani

Dupa concertul sustinut vineri seara in Cetatea Baniei in cadrul turneului „Muzica antidrog“, 3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta s-au intilnit simbata cu fanii lor chiar in fata Centrului de Prevenire si Consiliere Antidrog Craiova

Citeva sute de tineri asteptau cu sufletul la gura, simbata dimineata, ca 3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta sa apara in fata lor, pentru a le vorbi si pentru a le oferi autografe. Aceiasi tineri participasera, alaturi de alte citeva mii, la concertul sustinut vineri seara in Piata Mihai Viteazul din Craiova, in cadrul megaturneului „Muzica antidrog“. La sosirea solistilor, pustimea a inceput sa aclame. Cristiana Raduta si membrii celor doua formatii nu s-a oprit in fata fanilor, ci au intrat in sediul Centrului de Prevenire si Consiliere Antidrog Craiova, din str. Brestei nr. 26, unde au sustinut si o conferinta de presa.

„Vierme“ este considerat un „tradator“ pentru ca fumeaza

Aliniati in jurul unei mese, 3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta s-au alaturat prefectului Cornel Mondea si nelipsitului sau sef (de cabinet, bineinteles) Eugen Georgescu, pentru a sta de vorba cu reprezentantii mass-media si cu citiva dintre cei mai infocati fani.

„Campania pe care noi o facem in cadrul turneului «Muzica antidrog» este cea mai ampla de acest gen din Romania. In cele 28 de orase, unde am concertat pina acum, cred ca am avut peste 1,5 milioane de spectatori, fapt care dovedeste ca tinerii sint dornici de muzica si pot percepe mesajul pe care il transmitem – sa spuna nu drogurilor. Cea mai importanta in acest sens este munca de prevenire a consumului de droguri, pentru ca, o data ce ai devenit dependent, este greu sa mai scapi“, a declarat Laurentiu Duta de la 3 Sud Est.

„Un rol important in aceasta activitate il joaca si Centrul de Prevenire si Consiliere Antidrog, pentru ca in Romania exista o mare problema, aceea a lipsei informatiilor privind efectele daunatoare ale drogurilor“, a completat „Sopirla“ de la Animal X. „Noi, cu ocazia acestor concerte, ne-am propus sa tragem un semnal de alarma, sa atragem atentia tinerilor asupra nocivitatii consumului de droguri, dar sa-i atentionam si pe cei care ar trebui sa ii ajute“, a mentionat Cristiana Raduta. Cintaretii au tinut sa le precizeze fanilor lor ca nu se drogheaza. Singurul „drog“ care are adepti in rindul lor este tutunul, „Vierme“ fiind unicul fumator dintre ei. Asta pentru putin timp de-acum incolo, caci colegii lui au promis solemn ca-l vor determina sa se lase de fumat pentru a nu mai fi un „tradator“.

Autografe si concert ad-hoc

Dupa conferinta de presa, cei din sala au dat buluc sa obtina autografe de la cintareti. Cel mai sprinten in acest sens s-a dovedit prefectul Mondea – primul care a obtinut autografe – el primind si multumiri de la oaspeti pentru modul in care a fost organizat concertul. Iesind in fata Centrului, 3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta nu s-au speriat de ploaia mocaneasca, oferindu-le fanilor nu doar un miniconcert ad-hoc – cintind suiti pe o masina – ci si autografe, afise ori fotografi de-ale lor. Bucuria, dar si inghesuiala au facut o pustoaica sa lesine, ea fiind trasa printre gratiile care-i desparteau pe fani de cintareti, apoi purtata pe brate chiar de Cornel Mondea intr-un loc mai retras, unde si-a revenit dupa citeva minute. 3 Sud Est, Animal X si Cristiana Raduta au plecat apoi, urmatoarea etapa a turneului „Muzica antidrog“ fiind concertul de la Tirgu Jiu, din ziua de simbata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS