5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Cinema si cinemuzica

In ciuda faptului ca sotul sau se pregateste pentru unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei sale, Victoria Beckham tot gaseste timp pentru a-i telefona acestuia de cel putin zece ori pe zi. Artista a declarat intr-un interviu acordat unei publicatii din Marea Britanie ca David nu va repeta in meciul cu Argentina greseala pe care a facut-o in urma cu patru ani, in Franta, atunci cind, in partida contra aceleiasi echipe, a fost eliminat de pe teren.

******

Misterul cel mai adinc inconjoara locul si data casatoriei lui Paul McCartney, anuntata initial pentru aceasta saptamina, la New York, dar care ar putea avea loc, dupa cum afirma unele ziare americane, in Irlanda. Potrivit ziarului New York Post, Paul McCartney si-a schimbat planurile si s-a decis sa nu se mai casatoreasca la Hamptons, cartier extrem de elegant din New York, ci intr-un mic castel din Irlanda, in comitatul Monaghan. Sir Paul, in virsta de 59 de ani, urmeaza sa o ia de sotie pe Heather Mills, de 34 de ani. Data casatoriei ramine nesigura, la fel ca si lista invitatilor. Unele surse afirma ca data sigura este 11 iunie, cu o saptamina inainte de aniversarea fostului Beatles. Potrivit ziarului Evening Standard, casatoria ar putea avea loc la Glaslough, in castelul Leslie, aflat la citiva kilometri de Ulster. Acesta are peste 15 camere si, in curte, a fost deja ridicat un cort imens care, spun proprietarii, va folosi la „o lansare comerciala“ a unei companii. Paul McCartney si Heather Mills au vizitat locul in luna mai, anul trecut, cu ocazia unei calatorii pe urma radacinilor irlandeze ale cintaretului. Castelul Leslie este foarte izolat si aceasta i-a placut mult lui Sir Paul, afirma ziarul britanic. Hotelul dispune chiar si de un mic heliport, ceea ce este foarte practic pentru sosirea personalitatilor. Acesta va fi a doua casatorie a lui Paul McCartney, care a luat-o de sotie pe Linda Eastman in 1969. Cei doi au avut trei copii: Mary, Stella, devenita creatoare de moda, si James. Linda a incetat din viata in 1998, din cauza cancerului.

******

Actrita Winona Ryder va fi judecata pentru furt, a decis un magistrat din Beverly Hills, care a estimat ca sint destule elemente in dosar pentru a avea loc un proces. Winona Ryder este acuzata ca a furat haine si podoabe de par in valoare totala de 4.800 de dolari dintr-un magazin de lux din Los Angeles. Decizia magistratului a fost anuntata intr-o audiere preliminara, in cadrul careia au fost chestionati trei angajati ai magazinului si doi politisti. Winona Ryder, de 30 de ani, a fost arestata pe 12 decembrie 2001 in magazinul Saks Fifth Avenue, dupa ce paznicii au vazut-o punind in geanta pe care o avea la ea mai multe haine, carora le smulsese etichetele. Actrita a fost retinuta de politie, dupa care a fost eliberata pe o cautiune de 20.000 de dolari. Actrita s-a prezentat la tribunal luni, dar audierea a fost aminata din cauza ca a fost lovita in inghesuiala de ziaristii si fotografii din fata tribunalului si

s-a ales cu o fractura a bratului drept. Winona Ryder este cunoscuta din filme ca „Virsta inocentei“ de Martin Scorsese, „Looking for Richard“, primul film ca regizor al lui Al Pacino, sau „Alien – Resurrection“ de Jean-Pierre Jeunet.

******

Fostul component al formatiei Eurythmics, Dave Stewart, s-a hotarit sa intre in competitie cu magnatii din industria muzicala, care, dupa parerea sa, influenteaza in mod negativ directiile curentelor muzicale si distrug creativitatea artistilor. Artistul a declarat intr-un interviu acordat postului BBC ca a pus bazele propriei sale companii, intitulata „Artists Network“. Compania sa va produce filme, va scoate pe piata creatii muzicale si chiar carti. Dave si-a deschis deja propriul sau studio de inregistrari la Londra si in curind va achizitiona o sala de concerte in Covent Garden, o zona din centrul capitalei britanice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS