18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„De ce nu am primit inca titlul de proprietate?“

„De ce nu am primit inca titlul de proprietate?“

Florea Constantinescu, din satul Ghindeni – Malu Mare, este ingrijorat de faptul ca nu si-a primit inca titlul de proprietate. Desi este veteran de razboi si, prin lege, ar trebui sa primeasca in plus un hectar de pamint, batrinul spune ca renunta la acest drept, dar doreste sa isi primeasca titlul de proprietate pentru terenul pe care il are, doua hectare.

„Urmeaza sa ma mut la un centru pentru veterani, deci o sa plec din Ghindeni si mi-e teama ca o sa ramin fara titlul de proprietate. Am 82 de ani; cui o sa-i ramina pamintul meu daca mi se intimpla ceva, avind in vedere ca nu am nici un act, nimic?“, a spus Florea Constantinescu.

GdS: Domnule Constantinescu, ne-am interesat pentru dumneavoastra la Primaria Malu Mare, luind legatura cu primarul Marin Motoi. Acesta ne-a spus: „Nu am terminat inca de acordat titlurile de proprietate, reusind acest lucru numai in proportie de 70%. Domnul Constantinescu nu este singurul care nu si-a primit titlul de proprietate. Daca este insa o urgenta, o sa facem procesul-verbal premergator dobindirii titlului de proprietate, il chemam sa il semneze si intr-o saptamina, doua, cel mult o luna, o sa aiba si titlul. Dar noi putem sa ii dam si o copie a procesului-verbal, care este valabila si poate sa tina locul titlului de proprietate pina cind acesta va fi eliberat“.

Primarul Marin Motoi a mai spus ca il asteapta in zilele urmatoare pe domnul Constantinescu pentru solutionarea problemei acestuia din urma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS