17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZiua Mondiala a Mediului la Slatina

Ziua Mondiala a Mediului la Slatina

Inspectoratul de Protectie a Mediului (IPM) Olt va organiza astazi, cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului, o serie de manifestari cu caracter cultural-educativ.

Actiunile vor debuta la ora 10.00 in amfiteatrul Colegiului National Vocational „Nicolae Titulescu“ din Slatina, unde seful IPM Olt, Dorin Rogojinaru, va sustine un simpozion cu tema „Sa dam o sansa planetei“. Vor urma referate prezentate de oficialitati ale judetului, intre care se vor afla si viceprimarul municipiului Slatina, Marin Postolache, si cel al Caracalului, Marian Magnea.

Programul manifestarilor va mai cuprinde premierea scolilor din judet cistigatoare ale concursurilor «Cea mai curata scoala» si «Proiecte de mediu», premierea institutiilor publice, a firmelor si mass-media care au avut o strinsa colaborare cu IPM Olt in domeniul protectiei mediului. Pe aceeasi linie se va inscrie si un program artistic realizat de elevii Scolilor generale nr. 3 si 5 din Slatina si de la Palatul Copiilor din municipiu, precum si o expozitie de pictura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS