25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Toti te plac asa cum esti. Nu lasa drogurile sa te schimbe“

„Toti te plac asa cum esti. Nu lasa drogurile sa te schimbe“

Vineri, 7 iunie 2002, va avea loc in Piata Prefecturii din Craiova, incepind cu ora 21.00, concertul din cadrul turneului Muzica AntiDrog.

Derulat sub sloganul „Toti te plac asa cum esti. Nu lasa drogurile sa te schimbe“, turneul a debutat pe 8 mai si se va incheia pe 14 iunie, trecind prin 34 de orase ale tarii.

Turneul – primul mare proiect muzical de factura sociala din Romania – este initiat si sustinut de 3 Sud Est si Animal X – cele mai populare trupe de dance ale ultimilor ani. Evenimentul va marca si un debut muzical – Cristina Raduta, tinara vedeta a teatrului romanesc.

Conceput sub forma unui dialog intre tineri si vedetele lor, turneul este raspunsul unor artisti ai tinerei generatii fata de extinderea unui fenomen deosebit de grav. Turneul se doreste un avertisment asupra serioasei amenintari a drogurilor si lanseaza mesajul ca lupta impotriva acestui flagel nu trebuie sa ne lase indiferenti, ci sa fie o preocupare a noastra, a tuturor.

Turneul este organizat si produs de Casa de productie Music & Music.

Pentru detalii suplimentare contactati Agentia de relatii publice si comunicare One Communication. Tel. 01-315.13.37/01-315.13.38 – Virgil Munteanu, Mihaela Reu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS