13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSanatatea prefectului e pusa in pericol

Sanatatea prefectului e pusa in pericol

Prefectul Cornel Mondea era cit pe ce sa lesine ieri, in jurul orei 11.00, dupa cum singur a anuntat in plina sedinta cu primarii judetului Dolj. Discutia tocmai se impotmolise la primul punct al ordinii de zi, si anume Legea fondului funciar. Trasi la raspundere pentru incompetenta dovedita sirguincios de la inceputul anului si pina in prezent edilii comunali se lansasera in lungi si intortocheate curse printre scuze si motivari: ba ca au fost plecati cetatenii, ba n-au vrut pamintul, ba ca „trebile“ comunei au fost prea multe si anevoioase.

Nepricepind in nici un chip unde bat domniile lor, prefectul a incercat in vreo doua rinduri sa-i traga de urechi, sa-i aduca la calea cea mai dreapta si scurta care ar fi condus fix spre finalul sedintei. Da ti-ai gasit?! Asa ca prefectul de Dolj s-a vazut nevoit sa apeleze la alt mijloc: panica.

„Lesin… – si sala a amutit – daca ma gindesc la numarul titlurilor de proprietate eliberate de la inceputul anului. Sint opt comune in Dolj care nu au eliberat nici un titlu de sase luni. Se poate? Dar va asigur ca voi demara controale periodice, in urma carora sper sa se intrevada niste rezultate,“ a precizat Cornel Mondea, pe masura ce suflul ii revenea. Sala s-a linistit, iar primarii din cele opt comune (Argetoaia, Daneti, Bechet, Galicea Mare, Goiesti, Cioroiasi, Sadova, Radovan) au luat pozitia mutului.

Sedinta a continuat cu punctul doi al ordinii de zi, prilej fericit pentru prefect sa traga aer in piept si sa depaseasca starea de lesin care il cuprinsese din senin… Sau o fi fost din cauza indelungatelor negocieri de luni seara, cu privire la destinul glorios al Universitatii?…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS