7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateColoana Infinitului in miniatura in curtea unui bloc din Tirgu Jiu

Coloana Infinitului in miniatura in curtea unui bloc din Tirgu Jiu

Un gorjean si-a instalat in gradina din curtea blocului o copie in miniatura a Coloanei fara Sfirsit. De mai bine de o saptamina, obiectul din bronz este punctul de atractie al Asociatiei de proprietari nr. 72, din zona Victoriei II. Proprietarul minicoloanei este Ion Cupa, un fost angajat al Fabricii de Ciment de la Birsesti. Acesta a recuperat obiectul dintr-o gramada de fier vechi care trebuia dus la topitorie.

Dupa ce a curatat-o de rugina si i-a tras un strat de bronz, Ion Cupa a instalat minicoloana chiar in gradina de linga blocul in care locuieste, sub balconul unui vecin.

„E tare frumoasa. Ne uitam toti la ea si parca a mai schimbat ceva in cartier. Omul a adus-o aici din curtea fabricii si ne place ceea ce a facut. Parca simti ca lucrurile incep sa se miste si pe la noi“, a afirmat Ion Bubatu, unul dintre vecinii lui Ion Cupa. Primarul Florin Circiumaru a ramas fara grai la aflarea vestii ca in Tirgu Jiu mai exista o Coloana fara Sfirsit: „Pai…noi ne-am luptat cu altii sa nu faca, si facem chiar noi!? Nu trebuie sa fie decit o singura coloana! O dam jos imediat!“, a amenintat primarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS