16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSantier aparut ca din pamint cu ocazia vizitei presedintelui Ion Iliescu

Santier aparut ca din pamint cu ocazia vizitei presedintelui Ion Iliescu

Locuitorilor cartierului Alunis din Drobeta Turnu Severin nu le-a venit sa creada ochilor cind s-au trezit, vineri dimineata, cu un adevarat santier de constructii in zona. Daca inainte cu o seara, locul cu pricina era viran, vineri, pe o suprafata de citeva sute de metri patrati, aparusera un gard imprejmuitor, doua excavatoare si o groapa de toata frumusetea. Totul, pentru a marca inaugurarea unui nou santier de locuinte pentru tineri, cu ocazia vizitei presedintelui Ion Iliescu in Mehedinti.

Panglica a fost taiata de ministrul lucrarilor publice, transporturilor si locuintei, Miron Mitrea, care a facut parte din delegatia oficiala a sefului statului roman. Ca sa le explice cetatenilor cum sta treaba in zona, municipalitatea severineana s-a ingrijit sa puna si panoul de identificare a lucrarii, dar si sa aplice aproximativ zece bannere albastre, pe care era scris, cu litere albe: „Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei – Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL)-Building EXIM“. Apartamentele vor fi construite in 18 luni de firma Building EXIM, care a cistigat, de altfel, majoritatea licitatiilor pentru constructiile de anvergura organizate in Drobeta Turnu Severin.

Pozitionarea pe bannere a constructorului alaturi de Ministerul Lucrarilor Publice si Locuintei si ANL este cel putin ciudata, in conditiile in care acestea din urma sint chiar finantatorii lucrarii. Asta, numai daca intre timp nu s-a constituit un holding cu aceasta denumire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS