20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalariatii de la CORAPET Corabia isi vor primi zilele acestea salariul pe luna ianuarie

Salariatii de la CORAPET Corabia isi vor primi zilele acestea salariul pe luna ianuarie

Conducerea societatii CORAPET Corabia incearca sa le dea, in aceste zile, celor peste 400 de angajati salariul pe luna ianuarie. Eforturile de a realiza acest lucru sint destul de mari, din moment ce, in ultimele luni, oamenii au primit bani de la fabrica doar cu citeva zile inainte de Pasti. Atunci, ei au primit salariul pe decembrie 2001. Conform directorului societatii, Romeo Radovici, banii – aproximativ 1,3 miliarde de lei – provin de aceasta data din vinzarea unor stocuri mai vechi de piese. Aceasta nu este singura veste buna pe care conducerea unitatii o are pentru muncitori.

In acest sens, Romeo Radovici a precizat: „Am luat legatura cu o societate din Craiova, care fabrica piese de schimb pentru centrale termice. Aceasta a fost de acord sa ne dea o parte din comenzile lor, deoarece ei nu mai fac fata. Propunerea lor este mana cereasca pentru noi“.

Comanda pe care CORAPET ar urma sa o preia este de aproape trei miliarde de lei. Directorul CORAPET s-a aflat luni la Bucuresti, unde i-a dat directorului Hateganu, din cadrul APAPS, dosarul de restructurare a societatii. Daca acesta va fi aprobat de APAPS, 400 de angajati vor intra in somaj, primind plati compensatorii, in fabrica urmind sa ramina doar 60 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS