17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNici unul dintre candidatii la conducerea Corpului Gardienilor Publici Olt nu a trecut de prima proba!

Nici unul dintre candidatii la conducerea Corpului Gardienilor Publici Olt nu a trecut de prima proba!

Peste doua saptamini se va organiza din nou concurs

Surpriza de proportii la concursul pentru ocuparea celor doua posturi de conducere la Corpul Gardienilor Publici (CGP) Olt, instructor-sef si instructor-sef adjunct. Nici unul dintre cei sapte candidati (patru pentru postul suprem si restul pentru „secund“) nu a reusit sa promoveze prima proba – cea scrisa, desfasurata marti. Ieri trebuia sa se afiseze rezultatele, adica urma sa fie cunoscuti cei care ar fi intrat la proba orala. Conditia care trebuia indeplinita era insa ca „elevii“ sa obtina cel putin nota 7. Or, ceea ce s-a intimplat a dat complet lucrurile peste cap.

Drept urmare, peste doua saptamini va trebui sa fie organizat din nou acest concurs. Deocamdata, nu se stie daca vreunul dintre candidatii initiali va reusi sa treaca peste aceasta rusine si va incerca sa se prezinte la noul concurs. Reamintim ca fostul instructor sef al CGP Olt, Doru Vochin, a fost arestat in urma cu doua saptamini pentru o frauda de circa 1,2 miliarde de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS