17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Kestii lumesti

Uniformele cresc sex-appeal-ul

Asistentele, pompierii si avocatii sint considerati ca avind cea mai sexi slujba, cu cea mai mare putere de atractie fata de sexul opus, se arata intr-un sondaj efectuat in Marea Britanie. Potrivit studiului, orice slujba care presupune purtarea unei uniforme sau a unui costum elegant este etichetata ca fiind foarte provocatoare din punct de vedere sexual. Astfel, stewardesele, medicii, politistii, avocatii sint persoanele care desfasoara cea mai sexi slujba. In topul profesiilor cu cel mai puternic sex appeal din rindul femeilor se afla asistentele (26%), stewardesele (20%) si avocatele (13%). 13% din femei au declarat ca prefera un director de banca datorita combinatiei irezistibile dintre costum si… bani!

Un cactus cu explozie… neintirziata!

Un mare iubitor de plante din Marea Britanie a ramas socat dupa ce un cactus a explodat in casa, aprinzind si celelalte plante din jur. Atunci cind barbatul, in virsta de 28 de ani, a simtit mirosul de fum, prima lui reactie a fost sa-l mustre pe copilasul sau care se juca in acel moment cu chibriturile. Apoi, el a vazut insa cactusul si alte plante inconjurate de un fum dens. Desi nu exista o explicatie stiintifica pentru care planta putea sa scoata fum, un reprezentant al societatii de horticultura a declarat ca motivul ar putea fi uleiul aromatic pe care cactusul il degaja intr-o zi calduroasa, si care se poate aprinde din cauza caldurii naturale.

Aragazul gigant

O firma germana spera sa obtina un loc in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aragaz de bucatarie. Avind o lungime de 3 metri si o latime de 1,5 metri, aragazul este de 14 ori mai mare decit unul obisnuit. Desi in Guinness Book nu este prevazut nici un record mondial pentru cel mai mare aragaz, reprezentantii Cartii Recordurilor au invitat managerul companiei sa depuna o cerere in acest scop.

Guma unei vedete

O guma mestecata de un jucator profesionist de baseball a fost vinduta in cadrul unei licitatii la pretul de 7.000 de lire sterline. Americanul a organizat aceasta licitatie in vederea stringerii de fonduri pentru o scoala din orasul sau, Minnesota. Pretioasa guma de mestecat fusese in prealabil aruncata pe terenul de baseball in timpul unui meci, dar a fost recuperata dupa ce respectivul jucator i-a cerut unui gardian sa o „culeaga“ de pe jos.

Imbracat… in bici!

Un australian imbracat doar in lenjerie intima si fluturind in mina un bici a pus pe jar politia dupa ce a furat un taxi. Soferul masinii a declarat ca a refuzat sa-l duca pe australian acolo unde dorea din cauza vestimentatiei si a comportamentului acestuia. Taximetristul isi lasase masina in parcarea din fata politiei pentru a-l denunta pe barbat, insa acesta a profitat de ocazie si a furat masina. In cele din urma, dupa o urmarire ca in filme, australianul a fost prins si dus la spital.

„Mai bine somera decit sa nu ma cheme… Pinky!“

O tinara chiliana, pe numele ei mic Pinky, a declarat ca nu s-a putut angaja la o companie, deoarece conducatorii au considerat ca numele ei este prea caraghios. Femeia a fost intrebata la interviu daca nu ar dori sa foloseasca al doilea sau prenume, Andreea, insa ea a refuzat. Ca urmare, nici compania nu a mai vrut s-o angajeze, intrucit numele ei ar fi creat o imagine proasta asupra clientilor firmei. Numele de Pinky i-a fost dat de mama sa, dupa ce, in timpul sarcinii, a citit o carte pentru copii despre un ursulet numit Pinky. Tinara se gindeste sa intenteze proces companiei pe motiv de discriminare, declarind ca a renunta la numele ei este ca si cum si-ar vinde sufletul.

Expozitie de hirtie igienica

Un muzeu din Wisconsin, Statele Unite, se pregateste pentru a deschide o expozitie, avind ca exponate binecunoscuta si mult folosita hirtie de toaleta. Purtatoarea de cuvint a acestei expozitii a declarat ca se asteapta sa apara tot felul de glume in legatura cu exponatele, dar ca se doreste ca, prin acest expozeu, sa se arate modul in care frunzele de porumb si ziarele s-au transformat in hirtie de toaleta.

Nu e crima, e doar… sex!

In urma unui apel telefonic, politistii englezi au ajuns la locul unei presupuse crime, pentru a constata ca tipetele veneau de la un cuplu de tineri care faceau dragoste. Vecinul lor, tare inspaimintat de zgomotele si tipetele ce proveneau din apartamentul de alaturi, a sunat de indata la politie pentru a denunta un posibil atac criminal. Ajunsi la fata locului, in pragul usii a aparut un tinar care le-a declarat ofiterilor ca el facea doar dragoste cu prietena sa de 20 de ani, care dupa spusele sale „este cam galagioasa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS