15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Ploaia nu tine cu Britney

Primul spectacol in aer liber pe care Britney Spears urma sa-l sustina in Australia a fost mutat intr-o sala din cauza ploii. La concertul programat pe arena Fox Studios, din Sydney, artista trebuia sa concerteze in fata a peste 10.000 de fani, insa, din cauza ca in zilele premergatoare evenimentului a plouat mai tot timpul, organizatorii au stabilit ca show-ul sa aiba loc intr-o sala de concerte. Pentru ca toti admiratorii printesei pop sa poata urmari spectacolul, in parcarea din apropierea salii au fost instalate ecrane gigant. Britney se afla, de asemenea, in Sydney pentru premiera filmului sau de debut, intitulat „Crossroads“.

A-Ha, un nou succes in topurile europene

Noul album „Lifelines“ al trupei A-Ha va fi lansat in luna mai. Primul single de pe acest nou L.P. se numeste „Forever Not Yours“ si este deja printre cele mai difuzate piese la posturile de radio din Germania, cu citeva saptamini inainte de lansarea oficiala. Asteptarile fanilor si ale criticii muzicale sint foarte mari in ceea ce priveste acest album. Membrii trupei (Magne, Paul, Morten) pregatesc si un turneu mondial si isi fac planuri sa cucereasca din nou piata americana.

„Data trecuta am facut un album pentru a sarbatori trecutul trupei si revenirea noastra“, declara Magne. „De data aceasta e altceva. Noul CD este plin de contraste si de culori. Data trecuta, din cauza stresului, am avut aritmie cardiaca, acum m-am putut concentra cu adevarat“. Magne a semnat opt dintre piesele albumului, patru dintre ele alaturi de Morten.

„Am inceput in Germania, dar, firesc, scopul nostru este de a ajunge peste tot in lume. Daca in America exista oameni cu simt al afacerilor, vom fi bucurosi sa intram din nou pe piata de acolo“, a anuntat Morten. Videoclipul primului single este bazat pe povestea Arcei Biblice si face haz de anumite aspecte ale celebritatii. Arca a fost creata prin grafica digitala si a fost adaugata mai tirziu in film. Single-ul „Forever Not Yours“ s-a vindut in 5.000 de copii in Norvegia, suficient pentru ca discul sa devina aurit in aceasta tara. A-ha a intrat in clasamentul oficial norvegian, direct pe locul 1. In Germania, single-ul a intrat pe locul 18, iar in Austria, pe 34. Desi este inspirat din sound-ul anilor ’80, noul hit al A-Ha suna foarte modern, fiind o balada cu ritm mediu, „specialitatea“ celor de la A-Ha.

Madonna vrea sa i se spuna doar… M!

Scenaristul piesei de teatru in care joaca Madonna la Londra sustine ca toata lumea ii spune divei „M“ deoarece aceasta uraste porecla Madge. David Williamson, care lucreaza cu artista la pregatirea debutului acesteia pe scena West End-ului, in piesa Up For Grabs, a mentionat ca Madonna pur si simplu nu suporta porecla care i-a fost atribuita de catre ziarele britanice. Dupa parerea Madonnei, presa i-a pus acest nume pentru a incerca sa o „domesticeasca“, iar solista uraste acest lucru.

Enrique Iglesias se face actor

Enrique Iglesias va avea o aparitie foarte scurta in noul film al lui Mickey Rourke, intitulat „Once Upon A Time In Mexico“. Artistul a acceptat sa apara in respectiva pelicula pentru a-i intoarce astfel favorul pe care i l-a facut renumitul actor atunci cind a aparut in videoclipul piesei Hero. Acesta reprezinta cel de-al treilea film din trilogia El Mariachi, urmindu-i hitului de box-office, Desperado.

Ronan Keating nu mai crede in Boyzone

Ronan Keating sustine ca nu mai exista nici o sansa ca membrii formatiei Boyzone sa se reuneasca. Artistul a mentionat ca nu a mai vorbit cu fostii sai colegi de luni de zile, deoarece acestia sint gelosi pe succesul pe care il are el ca artist solo. De asemenea, noul LP solo al lui Ronan, intitulat „Destination“, urmeaza sa fie lansat pe 20 mai, prin intermediul casei de discuri Polydor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS