13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac vedetele romane

Ce mai fac vedetele romane

Corinei Chiriac nu ii place America

Corina Chiriac s-a aratat deceptionata de tara unchiului Sam si nu sfatuieste pe nimeni sa se duca in America pentru a face bani. Ea spune, din proprie experienta, ca nu este o afacere buna. „Departarea de cei dragi si de tara este foarte dureroasa si, in final, ajungi sa-ti doresti foarte tare sa te intorci acasa“. Corinei Chi-riac nu-i prea place sa vorbeasca despre viata pe care a dus-o in State, dar lasa sa se inteleaga ca nu a fost chiar asa de placut. „Nu curg riuri de lapte cu miere si nici ciinii nu alearga cu covrigi in coada“ spune artista.

Adrian Daminescu are o pasiune pentru negrii mititei

Cintaretul Adrian Daminescu se declara un mare iubitor de copii, dar spune ca cel mai mult ii plac cei negri si cei mulatri. Daminescu nu ezita sa participe la concertele de binefacere organizate pentru copiii din tarile africane. El ar cinta pe scena si cu o trupa formata din zece negri mititei.

Gheorghe Gheorghiu pastreaza cu sfintenie prima „chitara micuta“

Cantautorul Gheorghe Gheorghiu pastreaza si acum, „cu sfintenie“, prima chitara. Este un instrument mic pe care l-a primit cadou de la tatal sau la virsta de sapte ani. „A cumparat-o de la un neamt, un sas din Brasov. E o chitara micuta pe care o iubesc foarte mult“, se confeseaza artistul.

Sarmalele reci pregatesc o surpriza

Sarmalele reci le pregatesc o surpriza fanilor, nevoind insa sa divulge in acest moment decit ca este vorba despre un concert cu totul special, pentru care mai au de pus la punct citeva amanunte. Ideea acestui concert este mai veche, dar albumul „Maniac“ este cel care le ofera posibilitatea de a face ca ideea sa devina realitate.

Teo e specialista in hei-rup

Simpatica Teo Trandafir, vedeta protevista, recunoaste ca nu a descoperit inca reteta succesului, dar ca se poate descurca si fara. „Chiar daca nu am gasit reteta succesului, pot spune ca stiu ce trebuie sa faci ca sa n-o iei in barba. Iar cel mai important este sa nu crezi ca numai datorita tie esti unde esti. Exista Doamne-Doamne, exista parintii, exista oamenii care te ajuta in fiecare zi“, spune Teo. Ea mai crede ca spiritul de echipa e foarte important. „In viata e ca la balet sau ca la gimnastica: cind zice echipa hei-rup, hop si tu, ca daca tu ramii doar la hei, e cam naspa…”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS