15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCind te lasa doua neveste, ramii fara avere!

Cind te lasa doua neveste, ramii fara avere!

„M-am trezit la 32 de ani fara familie, fara casa si fara nici un venit“. Aceasta este concluzia trista a unui barbat care a investit suflet si, mai ales, toata averea pe care o avea, in doua casatorii esuate din cauza infidelitatii celor doua sotii. Si a ramas cu sufletul pustiu si cu buzunarele goale. Acum doarme in masina, singurul bun care i-a mai ramas, si isi mai doreste doar un loc de munca sa o poata lua de la capat si sa isi refaca viata.

Constantin este un baiat simplu, crescut la tara, care a venit la oras pentru a urma o scoala profesionala si liceul. Intotdeauna i-a placut sa munceasca, sa puna ban pe ban si sa aiba tot ce se cade intr-o casa de om muncitor. Si cum bucuria este mai mare cind imparti totul cu cineva, Constantin s-a insurat, cind avea 23 de ani, cu Roxana, hotarit sa duca o viata frumoasa. „Lucram la fabrica de bere ca gestionar, casier, distribuitor, sofer, tot ce era nevoie. Lipseam mult de acasa. Plecam si in afara judetului si lipseam uneori citeva zile. Dar cistigam destul de bine“, isi aminteste barbatul. Primul semn de intrebare al casniciei lui cu Roxana a aparut cind, defectindu-se masina, a fost nevoit sa se intoarca acasa mai devreme decit anuntase. Nevasta lui era cu un alt barbat. La o cafea, nimic indecent, si Roxana a reusit sa il convinga ca era o vizita nevinovata din partea unui prieten vechi. Povestea a fost uitata repede. Constantin cistiga bani frumosi, avea si un chiosc de care se ocupau amindoi si totul le mergea destul de bine. Pina cind el a suferit un accident de masina, a fost grav ranit si sotia lui, in loc sa stea acasa sa il ingrijeasca, incepuse sa lipseasca din ce in ce mai mult. „Eram la pat, nu puteam sa ma deplasez, nu puteam sa ma duc nici la toaleta. S-a intimplat sa lipseasca mai multe zile la rind si atunci, ramas fara mincare si fara nimeni care sa ma ingrijeasca, am plecat, asa cum eram, sprijinit in baston, la sora mea“. Inzdravenit si reintors acasa, Constantin a descoperit ca in timp ce Roxana avusese grija de chiosc, disparusera bani si mare parte din marfa. In final au divortat. In urma partajului si a proceselor costisitoare, toate pierdute, barbatul a ramas cu o masina Oltcit, chioscul pe care il avea dinainte de casatorie, un televizor, o combina muzicala si un aparat de fotografiat.

„Am avut bani, nu gluma: 5.000 de dolari si 27 de milioane“

Divortul s-a incheiat si Constantin a cunoscut-o pe Mihaela. Alta relatie, alt esec. „Nici acum nu realizez ce s-a intimplat. Nu numai eu, dar toata lumea a ramas uimita de sfirsitul relatiei noastre. Ne stia tot cartierul si toti prietenii cit de fericiti eram!“ Tinerii au vindut chioscul din Craiova si s-au mutat la tara la Constantin, la Virtop. Barbatul spune ca in acea perioada

s-au „topit“ 5.000 de dolari, bani obtinuti din vinzarea actiunilor pe care le detinea la fabrica de bere, si 27 de milioane primite cind a intrat in somaj din cauza restructurarilor: „Am luat o Dacie in rate, sa fac taxi pe ea, dar cind ne-am mutat la tara am renuntat. Cind am terminat de platit masina am renovat pe exterior casa de la Virtop, singurul lucru facut pentru mine, iar restul banilor i-am bagat in casa mamei Mihaelei, de la Giurgita, unde am facut gard, cotet, grajd. In apartamentul parintilor ei am pus gresie si faianta si l-am mobilat, iar pe mama ei am intretinut-o, practic, cinci ani, pentru ca nu avea nici un venit“. Constantin spune ca relatia cu Mihaela s-a terminat pe neasteptate, fara nici un motiv aparent. „In ziua aceea eram in Craiova, la sora mea. A zis sa trecem pe la apartamentul pe care il inchiriasem, sa vedem daca s-a platit intretinerea. Inainte am dat un telefon. Nici in visele mele cele mai groaznice nu imi inchipuiam ce o sa se intimple. Dupa cinci minute de cind ajunsesem acolo a sunat soneria si a intrat un baiat. Mihaela mi-a spus: «Din momentul de fata nu mai stau cu tine. Ramin cu Catalin»“. Cea de a doua sotie a barbatului are insa alta varianta pentru cele intimplate. Ea spune ca nu se mai intelegeau din momentul in care s-au mutat la tara si ca relatiile cu socrul ei erau extrem de tensionate. „Nu este adevarat ca a bagat bani in casa mamei mele. Lui ii convenea, munceam pe rupte si de la taica-sau primeam numai vorbe urite“, a spus femeia.

Cert este ca in urma celor doua relatii din viata lui, Constantin a ramas numai cu masina Dacia, in care si doarme momentan, pentru ca nu se mai intelege nici cu tatal lui, iar sora lui nu doreste sa il gazduiasca. „Casa mea este masina. As face taxi, dar nu am bani sa fac actele. As vinde masina sa cumpar o camera la un camin. Dar daca nu gasesc de lucru, cu ce platesc intretinerea si toate cheltuielile? Ma macina problema cu serviciul. Nu cer bani sau altceva, vreau doar sa-mi gasesc un loc de munca. Am umblat pe la tot felul de firme, am trimis o multime de CV-uri. Degeaba…Asta e viata! M-am trezit la 32 de ani fara familie, fara casa si fara nici un venit…“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS