9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Noutati despre vedete

Iubirea portocalie a lui Dan Teodorescu

De cind a luat ferm decizia de a se insura, solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, si-a gasit o noua preocupare: decoratiunile interioare. Si nu orice fel de aranjamente, ci unele bazate pe culoarea orange. Dan vrea sa isi astepte mireasa, pe Melania Medeleanu, intr-o casa de culoarea portocalei, culoare care, in viziunea „taximetristului“ inseamna multa, multa iubire.

Stela Popescu a invatat sa scrie … la spital

Spitalul nu este numai un loc unde iti regasesti sanatatea, ci si un loc unde te poti instrui daca esti interesat cu adevarat. Asa s-a intimplat si cu indragita actrita Stela Popescu. In copilarie, la cinci ani, din cauza unor probleme de sanatate, Stela a fost internata. Fiind un copil zglobiu, deschis catre oameni, ea a fost repede indragita de adultii care o inconjurau, nu neaparat de pacienti, ci si de cadrele medicale. Pentru ca au descoperit-o ca stia deja sa citeasca, cei mari i-au ocupat timpul si i-au distras atentia de la boala, invatind-o sa scrie.

Autograf nedorit

Craiovencele nu-l recunosc pe Pepe. „Poti sa fii si Papa, zi-mi ce vrei sa comanzi si scuteste-ma de autografe, ca n-am nevoie!“ Fotbalistul lui FC National, Gabi Popescu, este prieten cu multi cintareti, pe care adeseori ii invita in Craiova sa petreaca impreuna. Printre acestia se afla si Pepe, pe care nu cu mult timp in urma l-a chemat la barul lui din Craiova. Oaspetele de onoare n-a avut parte de o primire prea calduroasa. Pina sa vina patronul, Pepe s-a oferit sa scoata din starea de nervozitate pe care o arata o tinara ospatarita care facea o tura de 48 de ore, oferindu-i un autograf. „Auzi, tu nu vrei un autograf de la mine?“. Reactia fetei n-a fost pe masura asteptarilor „macho-ului“ bucurestean. „Da’, cine esti tu sa-mi dai mie un autograf?“. „Cum, tu nu stii ca eu sint Pepe?!“, a replicat total surprins artistul. „Poti sa fii si Papa, zi-mi ce vrei sa comanzi si scuteste-ma de autografe, ca n-am nevoie!“, i-a replicat tinara deloc marcata de vedeta din fata sa.

Samponul inspirator al Aliciei Keys

Celebra solista, Alicia Keys, a declarat ca inspiratia pentru noul ei single i-a venit in urma vizionarii unei reclame la sampon. Noul single al solistei, intitulat „A Woman’s Worth“, a fost inspirat de sloganul „deoarece eu merit“. „Ma relaxam in timp ce ma uitam la televizor, cind deodata atentia

mi-a fost atrasa de acest spot publicitar, si mi-am zis ca merit asta“, a declarat Alicia. Single-ul ei se afla acum pe locul 18 in topul britanic.

Kylie Minogue, cea mai buna solista internationala a englezilor

Frumoasa si celebra solista Kylie Minogue a declarat ca Britney Spears a gresit atunci cind si-a ignorat fanii care venisera s-o vada la premiera filmului ei in capitala engleza, Londra. Un purtator de cuvint al vedetei a afirmat ca Britney a refuzat sa dea autografe fanilor si sa schimbe citeva vorbe cu acestia de teama ca ar putea pati ceva. Alaturi de Blue, Kylie a obtinut majoritatea trofeelor la London Awards, eveniment organizat de postul de radio Capital. Kylie a cistigat sectiunile „cea mai buna artista internationala“ si „cel mai bun single international“ pentru piesa „Can’t Get You Out Of My Head“. De asemenea, Blue a obtinut trofee pentru categoriile „cel mai bun debut“, „cel mai bun single britanic“ si „cel mai bun grup pop“. Solista Dido a cistigat sectiunea „cea mai buna artista britanica“, in timp ce Robbie Williams a fost desemnat „cel mai bun artist britanic“.

David Bowie „loveste“ din nou

David Bowie a semnat un nou contract cu casa de discuri Columbia Records. Primul sau proiect pentru aceasta companie va fi albumul „Heathen“, care va fi lansat pe 11 iunie. Acesta va fi primul album pe care David Bowie il scoate in ultimii trei ani, dupa ce anul trecut a parasit casa producatoare Virgin Records, deoarece a refuzat sa-si renegocieze contractul pe motiv ca are divergente cu conducerea acesteia.

Celine Dion are un „antifan“

Celebrul star, Celine Dion, a declarat ca baietelul ei, pe nume Rene Charles, in virsta de 14 luni, nu suporta ca mama lui sa cinte. De cite ori o aude pe Celine cintind, micutul se pune pe un plins, greu de oprit. Vedeta a mai declarat ca ea si sotul sau, Rene Angelil, doresc sa mai aiba un alt copil. Dion a nascut in urma unui inseminari in vitro.

The Cranberries va cinta la Amsterdam

Formatia The Cranberries va transmite live pe Internet concertul pe care urmeaza sa-l sustina in curind la Amsterdam. Trupa irlandeza va urca pe scena de la Heineken Music Hall, din capitala olandeza. De asemenea, pe 1 aprilie, The Cranberries va lansa o compilatie intitulata „The Cranberries: Treasure Box – The Complete Sessions, 1991-1999“, care prezinta primele patru albume ale formatiei plus citeva piese bonus.

Elton John, cel mai curajos combatant impotriva cancerului

Solistului Elton John i-a fost decernat trofeul „Courage Award“ in cadrul unei gale de binefacere organizata in vederea stringerii de fonduri pentru lupta impotriva cancerului. La eveniment, intitulat „Unforgettable Evening“, care a avut loc la Los Angeles, au participat si alte staruri ca Tom Hanks, Rita Wilson, o fosta cistigatoare a trofeului, si John Mellecamp, care a si incintat audienta cu un mini-concert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS