13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSindicalistii de la RULMENTI vor intra in greva foamei in fata sediului guvernului

Sindicalistii de la RULMENTI vor intra in greva foamei in fata sediului guvernului

• Primele runde de negocieri intre reprezentantii protestatarilor si cei ai guvernului si APAPS au esuat • Dupa pichetarea sediului Senatului, protestatarii vor declansa astazi greva foamei in fata Palatului Victoria

Dupa doua zile de proteste in fata sediului Senatului din Bucuresti, salariatii de la RULMENTI Slatina vor picheta, incepind de astazi, sediul guvernului. Discutiile purtate cu consilierul primului ministru Adrian Nastase pe probleme sindicale – Valentin Mocanu, si cu directorul general al APAPS, Popa Stan, au esuat. Directorul general interimar al societatii, Victor Barbu, si directoarea economica, Felicia Militaru, se vor intilni astazi din nou cu conducerea APAPS, in incercarea de a solutiona revendicarile protestatarilor. In fruntea solicitarilor se afla achitarea salariilor restante de la inceputul anului si repornirea fabricii, in acest sens avansindu-se ideea unor facilitati pentru obtinerea unui credit de circa zece miliarde de lei.

O data ajunsi la Palatul Victoria, unde se afla sediul executivului, cei 23 de protestatari vor intra in greva foamei. Doua persoane au fost nevoite sa renunte la greva din cauza starii precare de sanatate in care se aflau. Persoanele in cauza, doua femei, s-au numarat printre cei care s-au aflat in greva foamei saptaminile trecute in fata Prefecturii Olt. Protestatarii de la RULMENTI Slatina sint decisi sa ramina in Capitala pina la rezolvarea revendicarilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS