29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Tehnica stelelor de pe cer“

„Tehnica stelelor de pe cer“

„Clasicii“ intr-ale cuceririi feminine au lasat succesorilor barbati, tineri sau batrini, citeva sfaturi despre cum sa topeasca inima de gheata a unei femei cu ajutorul vorbelor frumoase. Si, daca de poezii romantice si serenade sub clar de luna te poti lipsi si tu si ea, umorul este indispensabil pentru a va gasi calea unul spre celalalt. „Tehnica stelelor de pe cer“ te invata sa ii spui prietenei tale ca ea are un loc special in inima si in viata ta. Depinde de tine sa alegi momentul potrivit cind crezi ca e pregatita sa te priveasca altfel decit pina atunci, altfel decit ca pe bunul amic cu care mergi si in excursie, si la chefurile prietenilor. Tehnica se poate aplica in doua situatii, iar succesul depinde de cit de bine vei sti sa alegi momentul… „dezvaluirilor“.

Prima varianta: Este mai simpla si mai directa si poate fi folosita oricind, chiar si la o plimbare banala prin oras. In mijlocul unei discutii serioase, apropie-te de ea, priveste-o serios in ochi si spune-i ca tatal ei este un hot. Profita de uimirea ei si repeta-i cu convingere ca, intr-adevar, tatal ei este un hot. Ai grija insa sa nu faci exces de zel sau sa iti „garnisesti“ acuzele cu alte epitete jignitoare. „Hot“ ajunge! Daca o vezi ca incepe sa isi piarda rabdarea si asteapta cu interes o explicatie, adauga faptul ca …„da, tatal tau chiar este un hot, din moment ce a furat toate stelele de pe cer ca sa le puna pe toate in ochii tai!“ Daca zimbeste si te cearta asa, mai cu jumatate de glas, ai cistigat o parte din inima ei si ai mari sanse sa cuceresti si restul. Ai grija insa ca, inainte de a face vreo aluzie la tatal ei, sa fii sigur ca acesta este o persoana draga ei, in viata si important pentru ea.

A doua varianta este mai romantica din moment ce are nevoie de un decor special: o noapte intunecata. Daca obisnuiti sa va plimbati la lumina lunii, sau iesiti de la cinema sau de la discoteca si cerul e innorat, poti remarca cu tristete ca nu e nici o stea pe cer. Pastreaza linistea citeva momente, ca si cum ai cauta explicatia acestui fapt neobisnuit si apoi, cu tonul pe care l-a folosit Arhimede cind a spus „Evrika“ gaseste motivul acestei neobisnuite intunecari: „Aaa… e normal sa nu mai fie nici o stea pe cer, din moment ce sint toate in ochii tai…“.

Daca fata este interesata de tine va reactiona conform asteptarilor tale, daca nu… o sa te trimita sa te plimbi singur in continuare. Dar nu uita ca, la un barbat, femeile apreciaza cel mai mult umorul (dupa grosimea portofelului, bineinteles!). Asa ca, daca o sa iti spuna cu o voce cam inghetata ca esti prea copilaros, raspunde-i sincer ca abia ai implinit noua ani… de cind visezi sa intilnesti o femeie perfecta si ca acum ti s-a implinit dorinta pentru ca ai cunoscut-o pe ea. Si n-o mai lasa sa iti mai serveasca vreo replica belicoasa, ia-o in brate si arata-i ca nu saruti ca un copil!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS