14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Eurovision on-line

Concursul Eurovision 2002 va fi transmis prin Internet. Evenimentul anual, aflat la a 46-a editie, va avea loc pe 25 mai la Tallin, in Estonia, si promite atingerea unei audiente mondiale de aproximativ 100 de milioane de spectatori. Vizionarea on-line a concursului Eurovision 2002 se va face prin site-ul oficial la adresa www.eurovision.tv, unde va fi disponibila si versiunea inregistrata a evenimentului, inca o luna dupa finalizarea sa. Site-ul va asigura si interfata interactiva a evenimentului, punind la dispozitia vizitatorilor posibilitatea de a participa la discutii si evenimente on-line pe durata concursului. Romania va fi reprezentata la Eurovision 2002 de duetul Monica Anghel – Marcel Pavel.

Anna Nicole Smith a mai pierdut citeva sute de milioane

Anna Nicole Smith, fost manechin Playboy, care s-a casatorit la 26 de ani cu un miliardar texan care a murit un an mai tirziu, la 90 de ani, fara sa-i lase un ban prin testament, va primi 88,5 milioane de dolari mostenire, a decis joi un tribunal din Los Angeles. Anna Nicole Smith, care a fost „playmate al anului“ in 1992 si care apoi a fost imaginea blugilor Guess, s-a casatorit cu J. Howard Marshall al II-lea la 27 ianuarie 1994. Howard Marshall a murit 14 luni mai tirziu. Decizia luata joi de tribunal a redus considerabil suma acordata initial de justitie tinerei vaduve; in septembrie 2000, un judecator din Los Angeles i-a acordat 450 de milioane de dolari, o suma corespunzind, pentru perioada casniciei, cresterii de capital a societatii petroliere Koch Industries, unde Marshall era actionar principal. „Cred ca aceasta decizie reprezinta victoria dragostei unui sot pentru sotia lui si arata lumii ca iubirea nu are limita de virsta“, a declarat atunci avocatul fostului model Playboy. Anna Nicole Smith, mare admiratoare a lui Marilyn Monroe, a sustinut intotdeauna ca a fost exclusa fraudulos din testamentul sotului ei. Fiul sexagenar al miliardarului, Pierce Marshall, s-a considerat mostenitorul legal, estimind ca solicitarile Annei Smith sint „extravagante“. Ea a cerut, la inceput, jumatate din averea sotului ei, estimata de avocatul ei la 1,6 miliarde de dolari. J. Howard Marshall a intilnit-o pe Anna in 1991, pe cind aceasta era dansatoare intr-un club de strip-tease din Houston. Avocatii lui Pierce Marshall au precizat ca, fara nici o indoiala, vor ataca in apel aceasta decizie a tribunalului din Los Angeles.

Se cauta un star

Creatoarea de moda Anne Bowen, care a realizat o rochie acoperita cu diamante, evaluata la cinci milioane de dolari, cauta un star pentru a o purta la ceremonia de decernare a Oscarurilor, la 24 martie. Anne Bowen, care a creat pentru Catherine Zeta-Jones, Cindy Crawford si Elizabeth Hurley, a precizat ca aceea care va purta rochia va trebui sa fie in permanenta supravegheata de o garda de corp inarmata. „Este o rochie impresionanta si asteapta sa fie purtata de una dintre actritele nominalizate la Oscar sau de una dintre prezentatoarele galei“, a explicat un purtator de cuvint al designerului. O data aleasa fericita purtatoare a rochiei, luxoasa tinuta ii va fi dusa de o echipa de creatori de moda si de garzi, inainte de ceremonie. Dupa gala Oscar, rochia va fi vinduta la licitatie, iar 50 la suta din incasari vor fi donate unei organizatii umanitare alese de vedeta, a precizat Anne Bowen

Enrique va cinta pentru englezoaice

Enrique Iglesias a adaugat un spectacol pe lista turneului pe care il va efectua in luna mai in Marea Britanie. Starul latino isi va incheia „epopeea“ de opt concerte, pe 19 mai, cu un show care va avea loc la Odyssey Arena, din Belfast. Artistul va mai sustine doua spectacole la Glasgow, doua la Londra si cite unul la Manchester, Cardiff si Birmingham.

Sinead O’Connor cinta cu cei de la Massive Attack

Membrii formatiei Massive Attack au inregistrat doua piese cu solista Sinead O’Connor pentru noul lor album. Proiectul, care este urmarea albumului „Mezzanine“, scos de Massive Attack in anul 1998, va ajunge in magazinele de specialitate din Marea Britanie in toamna acestui an. Robert „3-D“ Del Naja a declarat ca Sinead a lucrat alaturi de ei timp de doua zile, anul trecut, la Londra, dupa care solista a venit in ianuarie la Bristol pentru inca doua zile de inregistrari. Una dintre piesele interpretate de artista are tenta politica, in timp ce a doua este mai personala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS