11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tata nevazator si o fiica nerecunoscatoare

Un tata nevazator si o fiica nerecunoscatoare

Desi are mari probleme cu vederea, craioveanul Marin Vasilache, de 65 de ani, este un fidel cititor al ziarului nostru. Printr-o scrisoare trimisa la redactie, ne-a adus la cunostinta problemele sale de familie, cauzate de neintelegerile cu fiica adoptiva, Carmen Vasilache.

„In anul 1999 a plecat la Turnu Severin, la un colegiu de birotica, iar in 2001 m-a anuntat ca a terminat aceasta scoala. Nici la ora actuala nu munceste, desi are 27 de ani. Traieste numai din banii mei de pensie pe care mi-i sustrage din buzunar. Nu stiu ce sa mai fac! Am pus yala la camera mea, dar mi-a spart-o de doua ori, fapt pe care il poate confirma vecinul meu, Constantin Vasile. Luna trecuta mi-a sustras buletinul dintre acte, apoi s-a prezentat la postarita si mi-a ridicat pensia, motivind ca eu sint grav bolnav. In ultima perioada de timp are o comportare foarte urita, adresindu-mi diverse cuvinte jignitoare si imi tot cere sa parasesc casa. Abia imi da voie sa mai intru in bucatarie.

Domnule redactor-sef, am 65 de ani si va scriu cu lacrimi in ochi. Nu mai am pe nimeni, sint cardiac si aproape orb, dar nici medicamentele nu mi le mai da. In aceasta situatie as dori sa dau apartamentul la o familie nevoiasa, sa fac o donatie cu clauza de intretinere cuiva care vrea sa ma ajute si sa fie linga mine la batrinete, iar pe fiica mea adoptiva vreau sa o dau afara din apartamentul care-mi apartine“.

GdS: Domnule Vasilache, noi nu putem sa ne amestecam in problemele dumneavoastra de familie, dar putem sa aducem la cunostinta cititorilor acest caz deosebit. Poate ca fiica dumneavoastra va intelege ca aveti nevoie de sprijinul ei moral si material, iar daca nu, atunci speram sa o faca macar de rusinea celor care i-au aflat din ziar comportamentul. Cit despre dorinta de a va da fiica afara din casa, orice avocat va poate ajuta sa promovati o actiune in justitie in acest sens, cu conditia ca ea sa nu fi capatat calitatea de proprietar in urma decesului sotiei dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS