15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateWC-urile publice sint imposibil de folosit

WC-urile publice sint imposibil de folosit

Conditiile minime de igiena lipsesc de la toaletele publice din Craiova.Cu toate acestea, de voie, de nevoie, craiovenii se incumeta sa le foloseasca, platind o taxa care variaza de la un loc la altul. Astfel, pe strada Buzesti si vizavi de Prefectura, trebuie sa achiti trei mii de lei.

Pentru aceleasi conditii, linga parcul Romanescu si la toaleta de linga Facultatea de Agronomie, taxa este de doar doua mii de lei. Singurele persoane scutite de aceasta taxa sint copiii, handicapatii si cadrele militare. ,,Zilnic, pe aici trec in jur de treizeci de persoane, cele mai multe dintre ele fiind barbati. E adevarat ca mi s-a intimplat de multe ori sa ma cert cu clientii. Acestia mi-au spus ca taxa este prea mare pentru conditiile care sint oferite. Recunosc si eu ca instalatia nu este prea buna si ca miroase destul de rau, dar eu nu am nici o vina“, a spus femeia de serviciu, Maria-Magdalena Hansi. Nici cetatenii nu au o parere foarte buna despre cum arata o toaleta publica.

Acestia spun ca pentru conditiile care sint acolo nu ar trebui sa se perceapa nici o taxa. ,,Sincera sa fiu, prefer sa nu mai folosesc niciodata o astfel de toaleta. Credeam ca nu mai ies vie de acolo. Miroase groaznic si este o mizerie de nedescris. Cred ca si taxa este destul de mare“, ne-a marturisit o doamna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS